dysfunksjonell.no
25Aug/060

Stemningsrapport!

Kjapp stemningsrapport fra Yours Truly;
Jeg er iferd med å stresse meg ihjel. Tror jeg har fått med meg alt, og så lenge jeg ikke glemmer dyrene mine, så er vel igrunn det meste i boks. Straks vender jeg nesa sørover, og setter kursen mot Trondheim - hvor "all Hell has broken loose", og kaoset er komplett. Min kjære venninne Bodil truet med å kapitulere, men holder likevel løftet sitt om action på lørdagskvelden, så fremt vi ikke er i koma alle mann. Ære være Oslo, og alle.. tja, nei.. la meg ikke si mer om den saken.

Oh, all honnør i verden, til Trondheimsgjengen. Dere er faen meg fantastiske! Heart

Jordbærduftende, og våt i håret som jeg er, ønsker jeg dere alle en riktig fortreffelig helg - og værsåsnill, tenk på meg imorgen - det er nemlig da jeg skal opprettholde Nord-Norges chinchillaære, for alt det er verdt.

Posted by Shamini on August 25, 2006 – 3:16 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Lykke til i morgen! Kjedelig at jeg ikke kunne være med selv, men jeg gleder meg masse til å få høre resultater – alltid spennende. Lisa har med Presea til deg også, håper du blir fornøyd selv om hun typisk nok har begynt å vokse litt ujevnt for tiden.

    Og hvavardetdusa om Oslofolka, kanskje? Grin

  2. Hei! Du må nok stikke innom hjemmesiden min, den er for tiden litt “uoppdatert”, men er den jeg bruker nå Smile Du sniker ikke i det hele tatt, vet du Smile For jeg sniker litt inne her jeg også. Hehe.. Kos deg i Trondheim (for det er dit du skal?)

    *klem*


Leave a comment

No trackbacks yet.