dysfunksjonell.no
20Aug/060

Ønskeliste fra USA!

Nå gir jeg opp venner snart - eller, ikke alle da, men noen. Er det vanskelig å skjønne at man blir såra når man føler seg fullstendig forbigått? OK, må kanskje utdype litt, sånn at dette gir en slags mening.. Har en kompis gjennom fler år, som det har gnistret litt for og med, fra tid til annen. Jeg har lenge spurt om han ikke kunne komme opp og besøke meg - mye fordi det er så vanskelig for meg å reise til Oslo, og ikke minst dyrt, fordi jeg må ha med meg noen. Hver gang har jeg fått "hehe", eller ting som at det koster penger, vanskelig å få fri fra jobb, osv. - hvilket er greit nok. Før sommerferien ba jeg ham med til Kreta, Hellas - han skulle bare sjekke når han hadde ferie, og så kunne vi legge opp turen etter det. Vel, jeg fikk aldri vite når han hadde ferie, og nå er sommeren over. Så, idag begynte han å snakke om hvorfor NSB ikke hadde billetter til 199,- som reklamen lover - fordi han skulle til Bergen. Nå har han nettopp vært i Bergen via jobben - og såvidt jeg forsto, så ville han reise tilbake til Oslo ASAP.. så jeg spurte hva han skulle der, og fikk vite at han hadde møtt ei jente der den dagen han skulle reise, som han gjerne ville se igjen. Klart jeg reagerer da! Ikke fordi han har møtt ei jente, men fordi han åpenbart ikke har vanskeligheter med å finne tid, og penger til å besøke ei han såvidt har møtt. Ja, det sårer meg igrunn, for jeg trodde faktisk at han ville treffe meg.. men det virker jo ikke helt sånn da, ikke for meg iallfall.

Om ikke altfor lenge kommer Kim fra USA. Egentlig var de en hel gjeng som skulle komme, men det skjedde et eller annet hele tiden, og til slutt var det bare Kim igjen. Uansett, hun har spurt om vi vil ha noe fra USA, og mitt ønske er Jelly Bellies! Skal bestille fra web til adressen hennes, så tar hun med til meg. Gleder meg! JBs er seriøst det beste godteriet på jord. De har kommet i noen nye varianter siden jeg var i USA sist, blant annet "Smoothies Blend" som må testes ut. Kanskje jeg skulle be om et lys eller to fra Yankee Candle og? Koster jo en formue å få det sendt fra USA til Norge. Yankee selger de herligste duftlys i alle tenkelige varianter, og de lukter liksom det de skal lukte.. og ikke som "WC And", og det som verre er. Har et med sjokoladeduft nede i gangen, og et lite med jordbær - begge lukter himmelsk. Og det beste er at det lukter over hele huset, uten å gi en følsom stakker hodepine!

Nei, nå skal jeg prøve å sove en skvett.

Posted by Shamini on August 20, 2006 – 1:29 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.