dysfunksjonell.no
18Aug/060

14/08/06: Kanitra’s Chryseis x Silver Streak’s Chaos

Da skal jeg omsider få somlet meg til å skrive om det siste kullet som ble født her hos Silver Streak Chinchilla. Noe overraskende kom nemlig kullet til Chryseis, og avdøde Chaos - en meget hyggelig overraskelse. Vel, overraskelse var det egentlig ikke.. jeg visste at hun var drektig, men ikke når hun hadde termin. Uansett så ble det to hunner i dette kullet også, på 49 gram, og usle 42 gram - og farge på disse to, kan jeg dessverre ikke opplyse om på nåværende tidspunkt.

I og med at Chaos var TOV Tan, så kan også disse små nøstene bli det, men som alltid med Ebony-variantene, er det umulig å fastslå konkret farge før de er blitt noen måneder iallfall. Den minste av de to - nederste bilderad - er en merkelig skrue. For det blotte øyet ser hun hvit ut, men genetisk sett har hun ikke hvitt i seg. Hun er likevel Homozygot, og vil få en morsom farge etterhvert, mistenker jeg.

Begge hunnene hadde gått opp 10 gram hver i løpet av de to første levedagene, og det er en kjempeflott nyhet. Det betyr nemlig at Chryseis ikke har problemer med melka, og at vi ikke trenger å støttefôre de små. Om den nybakte mor kan ta vare på sine små uten vår hjelp, er det ingenting som er bedre enn det!

Posted by Shamini on August 18, 2006 – 6:19 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

Leave a comment

No trackbacks yet.