dysfunksjonell.no
14Aug/060

“The Dukes of Hazzard” [2005]

Dagens film ble "The Dukes of Hazzard" etter anbefaling fra June, som er kjempefan av amerikanske biler, og denslags. Nå må jeg ærlig innrømme at jeg selv er fascinert av bil-filmer, men at jeg var noe nølende til å se denne filmen på grunn av at Jessica Simpson spiller rollen som "Daisy Duke" - og henne er jeg ikke spesielt stor fan av. Johnny Knoxville, også kjent fra "Jackass" på MTV, har en av hovedrollene som "Luke Duke", og også her må jeg nesten krype til korset.. slett ikke verst. Skuespillertalentet er kanskje ikke på topp, men med Seann William Scott som "Bo Duke" i den andre hovedrollen, så nådde filmen uventede høyder - og den klarte faktisk å lokke frem både smil, og latter hos meg. Oops!

Dette er ingen "intelligent" film, men hjernedød humor på høyt nivå. Det er ikke mange filmer som får meg til å le, men denne var en av dem - og jeg kommer helt sikkert til å se den fler ganger. Filmen har dessuten kjente navn som selveste Willie Nelson, og Burt Reynolds, som begge gjør gode roller som "Uncle Jesse" (hjemmebrenneren), og "Boss Hogg" (den slemme mannen som skal ødelegge bygda til fordel for gruvedrift i stor skala). Skal vel ikke påstå at dette er noe nytt og unikt, men tja.. likevel verdt å se, etter min mening - og da er det opp til deg å bestemme om du vil stole på meg, eller drite i det.

Karakter: 4/5
"The Dukes of Hazzard", IMDB: http://imdb.com/title/tt0377818/

Posted by Shamini on August 14, 2006 – 12:10 AM

Filed under: Critiques Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.