dysfunksjonell.no
13Aug/060

Burger i pitabrød?

Idag var jeg seint oppe gitt. Hadde vondt i hodet, i nakken, i ryggen og i hoftene - og gadd virkelig ikke stresse med å komme meg opp, noe som gjorde at mamma surmula endel, ettersom de hadde planer om å dra til Gylset for å stelle i hagen osv. Dermed ble det heller til at vi dro til Lund for å plante et epletre som ble kjøpt i sommer, og så måtte vi jo innom butikken i Leinesfjorden for å handle mat. Opprinnelig skulle jeg har burger, tenkte jeg, men som normalt manglet de essensielle ting som burgerbrød, og dermed måtte jeg improvisere med.. urk, pitabrød! Nei, jeg liker ikke pitabrød, men det var liksom det nærmeste jeg kom burger inni hodet mitt. I tillegg raska jeg med meg ei flaske Cola Light (jeg er ihuga Light-motstander), for å teste ut denne "nye smaken" - bare humbug! Brusen smakte akkurat som den pleier, FAKE og emmen. Sukralose, my ass. Yes, og som om ikke det var nok, så holdt jeg på å gå på b-kjendisen Jan Arne fra Big Brother midt på Coop Samvirke. Hørt sånt? Han hadde visst blitt sammen med ei Steigen-jente, for de stod ved grønnsaksdisken og råklina. Sånne aktiviteter er kanskje OK når man er 16 år, men når man er 30+? Nja, jeg vet ikke helt jeg.. kanskje jeg er misunnelig? Dog, jeg håper ikke jeg finner meg en kjæreste som tropper opp på kommunens største butikk iført oransje bermudashorts.. bare.. Ikke at det er noe galt med utseendet hans, han er en kjekk kar, men.. ja.. nei, jeg vet ikke helt. Nok om det!

Vel fremme på Lund, ble jeg sittende ute i sola en stund. Det var 30 grader, i følge gradestokken, og jeg hadde igrunn planer om å lese ut den fordømte evigvarende Harry Potter-boka mi - men dengang ei. Etter en stund, kanskje bortimot en times tid, hadde knotten funnet ut at jeg satt der, og den igjen hadde varslet mygga, så plutselig var jeg blitt "maintarget" for jævelskapen, og bestemte meg for å sette meg inne istedet. Inne ble det heller ikke mye lesing, ettersom mamma ikke helt har forstått at jeg ikke kan snakke med henne, og lese samtidig. Etterhvert var maten ferdig, og jeg må si at burger-ingredienser i pitabrød er en "poor excuse for a burger", gitt - gjentas ikke.

Sånn, da var dere iallfall heeelt oppdaterte!

Posted by Shamini on August 13, 2006 – 12:25 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. haha. *flire enda mer* Livet er hardt.

  2. Psjt, vær nå bare glad for at jeg fokuserer på sånne irritasjoner, istedet for andre.. Wink *sussepå* Heart


Leave a comment

No trackbacks yet.