dysfunksjonell.no
12Aug/060

SAS/Braathens? Hm.. en utfordring

Har ikke skrevet dagbok på noen dager, men det skjer ingenting - så dere kan trygt føle dere oppdaterte likevel. Spiller WoW og koser meg igrunn med det, er heldig med guildene mine. "Avalannia" mangler i skrivende stund ca. 8000 i exp for å nå level 26, så det går iallfall fremover. Liker best å spille alene, men nå tror jeg at jeg må teame med noen snart. Ufattelig kjedelig å dø der jeg er nå, i Stonetalon Mountains, for man må løpe noen sinnssyke avstander fra kirkegården. :bah:

Idag ringte jeg SAS/Braathens for å gi beskjed om at jeg skal ha med rullestol og en reisekasse med dyr - og det hadde jeg utsatt litt, fordi jeg hater å sitte i den jævla lange telefonkøen de normalt har. Dog, idag fikk jeg meg en overraskelse.. av den gode sorten, kunder med Eurobonus blir prioritert - og vips, så var jeg nr. 1! Smertefritt kunne det såklart ikke gå, så jeg fikk en bekreftelse på mail om "rullestol, og hund på 2 kilo i kabinen". Say what? :s Ikke skal jeg ha med hund, ikke veier dyra 2 kilo, og ikke skal de i kabinen! Skal ringe dem igjen, og prøve å fikse det.

Posted by Shamini on August 12, 2006 – 1:12 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.