dysfunksjonell.no
9Aug/060

“Poseidon” [2006]

Av mangel på bedre underholdning, bestemte jeg meg for å se "Poseidon" under middagen idag. Jeg hadde hørt at den skulle være dårlig, men jeg liker nå likevel å se filmer for å gjøre meg opp min egen mening. Og hva skal jeg si? Dette er den klassiske typ "naturkatastrofe"-filmen (bruker anførselstegn fordi det egentlig ikke har noe med faktiske naturkatastrofer å gjøre, men dere skjønner likevel hva jeg mener..), som kommer i farvannet av storfilmer som "Titanic". Nå er det riktignok noen år siden sistnevnte kom, men denne var igrunn skremmende lik - det romantiske var byttet ut med det actionfylte. En god beslutning? Tja, spennende var den jo. Selv om jeg fulgte med gjennom hele filmen, kan jeg dessverre ikke skryte så veldig mye av den. Effektene var tidvis skrekkelig dårlige, og hele filmen var rimelig forutsigbar - vi har sett dette før.

Helt greit tidsfordriv, men jeg har problemer med å forstå hvordan de har fått med skuespillere som Kurt Russel, Josh Lucas og Richard Dreyfuss. OK film for deg som vil slå ihjel en og en halv time med meningsløs action, og er du jente - så kan du iallfall hvile øynene på Josh Lucas. Wink

Karakter: 2/5
"Poseidon", IMDB: http://imdb.com/title/tt0409182/

Posted by Shamini on August 9, 2006 – 11:14 PM

Filed under: Critiques Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.