dysfunksjonell.no
9Aug/060

Forberedelser til Trondheimsutstillingen, 2006

Nå er det straks 16 dager igjen til Trondheimsutstillingen, og denne gangen har jeg vært smart. Hva jeg har gjort? Jo, jeg har lagd en liste over alle potensielle dyr, og stelt dem i ca. en måned nå. Det betyr at jeg har mer å velge mellom når fristen går ut, og sjansen for å få med dyr i god form er rimelig stor. Så langt er jeg meget fornøyd med formen på dyrene mine, sommervarmen tatt i betraktning. Det har vært temmelig varmt, og det går utover både pels og form generelt. Fatter egentlig ikke hva jeg gjorde før jeg kjøpte airconditionen, jeg.

Uansett, jeg har ikke bestemt meg for hvem jeg skal ha med - og det ble en liten "strek i regningen" at Angel viste seg å være drektig. På en annen side gleder jeg meg enormt til det kullet, så jeg kan ikke påstå at jeg er lei meg akkurat.. Wink Og når Angel blir hjemme, så blir også Lionheart hjemme - av den enkle grunn at jeg ikke tar sjansen på å skille dem. Det var ikke akkurat "piece of cake" å få dem til å sitte sammen i utgangspunktet! Tidy skulle også vært med, men ble livstruende syk etter Vårutstillingen. Aner ikke hva som kom til ham, men han fikk kraftig diaré, og gikk ned nesten 200 gram i vekt - som er veldig mye for en sånn liten kropp. Heldigvis klarte vi å stoppe diaréen, og sakte men sikkert har han nesten tatt seg opp igjen til normalvekt. Kjære Tidyen min! Heart Han er som katten, tror jeg, med ni liv - og er det tilfelle, så må han snart ha brukt opp de han hadde. Nå gjenstår det vel egentlig bare å finne ut om Romantica også er drektig, eller om hun kan være med til Trondheim. Sist jeg kikket på henne så pelsen hennes skrekkelig ut - kanskje ikke så merkelig, med den store kosekladden hun bor sammen med.. Razz Så var det Don Juan da, som er til å dø for - men han fikk sopp etter forrige utstilling, og ble helt pelsløs på halen. Snakker om å se psycho ut.. Hvis jeg er heldig, så ser halen hans normal ut, men jeg tviler igrunn. Nå teller jo ikke halen i bedømmingen, men vi får se hva jeg bestemmer meg for, det er vanskelig dette her!

Drar ikke med meg mer enn én 12-er kasse, som betyr at jeg kun har plass til tolv dyr, logisk nok. Jeg har en maxgrense på å stille ti dyr, men så skal jeg ha med meg.. hm, iallfall tre dyr for levering. Dermed har jeg kun mulighet til å stille ni dyr - og får jeg fler forespørsler på salg, så blir det enda færre plasser.. men jeg prioriterer salg, foran utstilling. Må nesten hente 12-er kassen som står hos Bodil også, slik at jeg slipper å lete meg ihjel fler ganger, før jeg omsider husker at jeg sendte den nedover med dyr, for et års tid siden. Himmel og hav, det skal ikke være enkelt (og hvis noen så mye som prøver seg på en spøk vedrørende hukommelse og alderdom, så blir det månelyst! Wink )..

Hvem vet, kanskje jeg kommer hjem med et par rosetter denne gangen også? Må innrømme at jeg finner det fornøyelig å lese resultatlistene fra Vårutstillingen, 2006!

Posted by Shamini on August 9, 2006 – 11:44 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.