dysfunksjonell.no
9Aug/060

09/08/06: Kanitra’s Mhór Rioghain x Lundängen’s Balzac

Idag ble jeg vekket av at mamma kom inn på soverommet mitt, ba meg åpne øynene, og stakk en meget pjusk chinchilla oppunder nesa på meg. I halvsvime som jeg var, så jeg ikke hvem det var, og fikk fortalt at det var Balzac - han hadde fått juling av hunnen sin. Hvorfor? Jo, hun hadde født to unger! Unger? Hæ? Jeg hadde jo nettopp funnet ut at hun var drektig, basert på vektoppgang, og jeg kunne jo ikke helt forstå at hun skulle ha unger allerede? Så jeg kom meg opp av senga, tusla inn på chillarommet, og joda.. der var unger der. To store, flotte og friske Beige hunner! Den lyseste veide 54 gram, og mørkeste veide 57 gram. Utrolig bra vekter til å være et to unger, men det skulle kanskje bare mangle med de foreldrene. Det eneste skåret i gleden, er jo at Balzac måtte flyttes ut av buret (vil ikke risikere at hun skader ham skikkelig), og får dermed ikke sjansen til å være far for sitt aller første, og nesten litt historiske kull, her hos Silver Streak Chinchilla.

Posted by Shamini on August 9, 2006 – 1:15 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Åh, så kos! Grin Litt av en nyhet å våkne opp til. Smile Ble veldig glad selv jeg altså. Btw. jeg drømte rart i natt. *fortelle på msn*

  2. Ja, jeg tror ikke det finnes bedre ting å våkne til. OK, kanskje.. et par? Wink Vel, uansett, kommer nok til å våkne sånn et par ganger til i løpet av denne uka og/eller neste. Gleder meg som en unge!


Leave a comment

No trackbacks yet.