dysfunksjonell.no
8Aug/060

En helt ordinær dag, tross bursdag

Skulle egentlig skrive et innlegg til igår, men det ble heller til at jeg spilte WoW ("Avalannia" er nå blitt hele lvl 23), og så film sammen med mamma. Stakkars mamma har sånne sjuke muskelkramper i ryggen og beinet, at jeg begynte å lure på hvordan dette skulle gå - så idag var Torgeir her hjemme, og satte fem akupunkturnåler på henne. Etter en halvtimes tid var hun veldig mye bedre. Hun skal dog fortsette behandlingen, og har time imorra. Om jeg er heldig, så får jeg også en time, til nakken min. Den er begynt å drive meg til vanvidd igjen.. kan ikke vri hodet uten at det svimler for meg! Og denne typen smerte gjør mer irritabel.

Uansett, dagens høydepunkt var nok bursdagsklemmen fra Torgeir - ellers var dagen temmelig ordinær. Ble ikke kake pga. mammas tilstand, men det tar vi igjen etterhvert. Ellers fikk jeg mange koselige SMSer, og hilsener på IRC og MSN. Tusen takk, alle sammen! Grin

Posted by Shamini on August 8, 2006 – 2:03 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.