dysfunksjonell.no
7Aug/060

Hæppi børthdei tu mi!

Jahaja, da var jeg blitt 27 år gammel. Og jeg må dessverre skuffe dere, det kjennes akkurat likedan ut som igår. Klokka 01:07, natt til den 7. august i 1979, så jeg nemlig dagens lys - ja, vel, iallfall med et øye. Det var nemlig det første mamma så da jeg ble født, et stort brunt øye som kikket på henne.. ja, og så mine store Gollum-føtter, og bustete hode. Razz Etter det har det vel bare gått slag i slag, uten de helt store begivenhetene - og jeg har endt opp hvor jeg er idag: med eget hus i hjemkommunen, singel, barnløs, uten jobb, kynisk og bitter. OK, OK.. kanskje ikke kynisk og bitter da, selv om jeg mange ganger ønsker at jeg var mer kynisk enn jeg faktisk er - og det gjør meg absolutt ingenting at jeg ikke har barn heller, selv om det hender at jeg kjenner "den biologiske klokken tikke".

Og ja, det kommer nok et nytt innlegg senere utpå dagen.. Razz

Posted by Shamini on August 7, 2006 – 11:58 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Hurra for deg som fyller ditt år,
  ja deg vil jeg gratulere!!!

  Gratulerer så masse med dagen, snuppi Smile
  Kjæmpegla i de!!!!!

  Klemma i flæn

 2. Gratulerersåmassemeddagendu. Smile

 3. Litt for sent, men gratulerer likevel. Smile

 4. GRAAAAAATTIS Smile
  Litt sent, men Razz

  Hilsen fra Emil og Oda Emilie og mejj Wink
  *susse*

 5. Hihi… ser du e blitt eildre… du e blitt trægare.. å innlegge som sku kom seinare kom ikkje… tralalalala.. men du ska få en dag i mårra… ;o)))

  Diger klæm, å så tar vi en skål eiller to når vi kainn…

 6. Tusen takk for koselige bursdagshilsner, alle sammen – jeg setter uendelig stor pris på at dere husket meg, og ikke minst tenkte på meg! Heart


Leave a comment

No trackbacks yet.