dysfunksjonell.no
6Aug/060

4 nye, og ikke spesielt planlagte, tilskudd til flokken!

Da er det vel kanskje på tide å introdusere de tre nye tilskuddene til chinchillaflokken. Nå var det engang sånn at jeg ikke hadde planer om å gå til anskaffelse av fler dyr, men når man står på venteliste - og turen omsider kommer til en selv.. så er det sabla vanskelig å takke nei til en ultrasjarmerende, liten pelsball.

1. Kawaii's Presea, Rose (mulig TOV) hunn
2. Imagine's Quality from Norway, Rose (mulig TOV) hann
3. Santiago's -, Beige hunn
4. Silver Streak's Mi Corazon, Beige hunn

Presea ble min, fordi jeg egentlig skulle ha søsteren hennes - men ettersom søsteren var en av to førstefødte babyer hos Siri, så ble det til at Siri beholdte søsteren, mens jeg skulle vente på en eventuell ny liten pelstust. I mellomtiden solgte jeg en drektig hunn til Siri, og siden jeg ikke visste at hun var drektig, fikk hun beholde begge babyene som "plaster" for at jeg hadde oppgitt en feilaktig vekt på hunnen - i tillegg til at Siri ikke kunne sette henne rett i avl som planlagt. Dette kunne ikke Siri komme over, så hun har nærmest "prakket" på meg Presea som "bytte" for den ene ungen.. Tusen takk Siri, gleder meg til å få henne hjem! Oops!

Så var det Quality from Norway da. Han var iallfall ikke planlagt, men da jeg hadde kjøpt en hann ifjor en gang, som Gine egentlig hadde kjempelyst på - og jeg angret mest på at jeg hadde kjøpt (det handlet litt om at selger skyldet meg penger også), så solgte jeg denne hannen til henne. Gine ble overlykkelig, og jeg sa at jeg heller kunne tenke meg en unge etter ham. Unger kom, og jeg fikk tilbud om den ene - hannen i kullet. Til å begynne med var jeg slett ikke sikker på om jeg skulle takke ja til ham, men ved nærmere ettertanke, og ikke minst oppdaterte bilder, bestemte jeg meg for at denne hannen helt sikkert vil bli et flott tilskudd hos oss. I tillegg har Gine to av mine hanner sittende hos seg i avl, og hun har hatt sinnssykt lyst på den ene (Dream) helt fra dag en (vel, egentlig vil hun ha Lucifer også, men han har jeg ikke helt klart å gi slipp på enda..) - og jeg tenkte dermed at det ville løse seg ypperlig å bare bytte Dream, i denne herlige pelsballen her. Har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal kalle ham "for short", for Quality from Norway til daglig blir ikke aktuelt. Razz

Jeg har i lange tider stått på venteliste etter to spesielle dyr hos Rita, og endelig kom beskjeden om at jeg kunne få hunnen min. Baby var født, men hun hadde trolig ikke den fargen jeg opprinnelig hadde ventet på. Da jeg etterhvert har fått rimelig mange dyr av fargen Brown Velvet, og denne baby-hunnen "bare" var Beige, bestemte jeg meg for å takke ja til henne uansett. Det var hovedsaklig linjene jeg var interessert i, og jeg er rimelig sikker på at hun blir en flott frøken uansett. Hun har enda ikke fått navn, men jeg tenker så det knaker, og håper at jeg kommer opp med noe bra snart. Så håper jeg bare at hodet hennes blir bedre enn Rita sa at det var for øyeblikket, ellers blir jeg skuffet.. Neutral

Den siste hunnen, Mi Corazon, har jeg ikke lagt ut bilde av, fordi jeg ikke har noe nytt bilde av henne. Hun er nemlig fra mitt eget oppdrett, solgt til Marit som baby. Hun og Marit går dessverre ikke spesielt godt overens, og da jeg fikk tilbud om å ta henne tilbake, sa jeg ja rimelig kjapt. Mi Corazon er nemlig den flotteste ungen etter det foreldreparet, som er født her, og det er ikke fritt for at jeg har angret sånn smått på at jeg solgte henne.

Posted by Shamini on August 6, 2006 – 3:58 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. *kose flyfillene* :>

  2. Gratulerer med dagen!!! *bursdagsklem*

  3. Jeg samler vel ikke! Jeg mener.. ja, nei.. jeg samler vel ikke! Wink

  4. Ingen årsak, jeg er kjempeglad for at hun skal bo hos deg. Grin
    Og jeg mente ikke å prakke henne på deg, altså… hun kan bare bli boende her hvis du ikke har lyst på henne. Hæhææ.


Leave a comment

No trackbacks yet.