dysfunksjonell.no
3Aug/060

Bursdag, ønskeliste, gaver osv.

Nå er det igrunn rimelig lenge siden jeg ønsket meg noe spesielt til bursdagen min, foruten laptop av foreldrene mine ifjor - kan faktisk ikke huske sist, eller hva det var som stod øverst på ønskelista den gangen. Men jeg har jo venner, og i dette tilfellet venninner (neida, jeg skal ikke nevne navn, Licota Wink) - som setter meg på idéer, og derfor har jeg faktisk et bursdagsønske i år!

Så, hvis det er noen som føler for å bli "Person of the Year 2006" i min bok, så er det igrunn bare å hive seg rundt, og bestille det til meg. Husk at størrelsen må være S/M, sånn at jeg faktisk kan bruke det også.. Oops! Jeg lover å fikse bilder, og legge dem på nett etterpå! LOL

Klikk her for å bestille!

Tillegg, 4. august 2006 - klokka 00:57;
Takket være min blonde, og blendende vakre venninne Linda - som iherdig forsøker å bli "Årets Blondine", eller var det "Person of the Year 2006" (fortsatt i min bok), så kan jeg faktisk skaffe dette settet noe billigere fra Sverige. Da kan det jo hende at alle dere kjipe mennesker, som ikke vil sponse sexy-gave på meg, bare ha det så godt! (6) Jeg syns likevel at det er en smule dårlig gjort at at jeg ikke får tillatelse til å stille i et visst bryllup, som kinky skolejente.. - jeg syns godt at jeg kunne få lov til det, når du blir "Babe of the Year 2007"! Wink

Posted by Shamini on August 3, 2006 – 5:38 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Tips: howcool.com. Wink
  Masse kult i samme kategori (og flere). Jeg skulle ha funnet noen bra eksempler, men siden nettet her er … merkelig for øyeblikket, kommer jeg ikke inn på den.
  Et rent helvete om man har litt sans for sko. En pike på 1.82 bør ikke kjøpe sko på 13 cm, men hun gjør det likevel. Sukk.

 2. årets blondin är ju du!!
  Wink
  jovisst kom så, har säkert någon gammal duk som vi kan kasta över dig..*fnissar* vet ju att man inte får vara sexig eller välklädd än bruden.. så pass dig..*flin*

 3. mmmmm men sen kanske det ska stå sexigare eller mer……
  Är trött ju…inte bara blond..Razz

  • Det skal ikke være greit, hva? Wink Jeg lover at jeg hverken skal være sexy, eller velkledd i bryllupet ditt.. 8O Kan skjønne at jeg ikke vil ha en gammel bordduk over meg da, tenk om det er noen sexy, single svenske gutter der?

 4. Jeg vil se deg i den! Så kan jeg også få sånn, så kan vi posere sammen! Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.