dysfunksjonell.no
2Aug/060

“Walk the Line” [2005]

Igår fikk jeg pakke fra Platekompaniet. Hadde egentlig ikke planer om å bruke mer penger på en stund, men jeg skulle inn og sjekke noen sanger på ei plate, og så at de solgte "Walk the Line" i en 3-disc limited edition-pakke, og det kunne jeg selvsagt ikke motstå. Prøvde å laste den ned fra nettet (hæ? laste den ned? nei, jeg mente da ikke det?), men jeg fikk ikke ned de 4 siste filene - og da gadd jeg ikke begynne hele downloaden på nytt.

Nå ble det imidlertid slik at jeg så den igår da, og jeg anbefaler den på det varmeste. En kjempebra film, med flotte skuespillere. Jeg har personlig en "thing" for Reese Witherspoon, så for meg var det jo bare et pluss at hun spilte en av hovedrollene i filmen, som "June Carter". I tillegg tror jeg ikke de kunne plukket en bedre mann til å spille selveste "Johnny Cash" enn Joaquin Phoenix, som gjorde en skikkelig troverdig jobb i mine øyne - selv om jeg neppe er hans største fan likevel. Dersom man ikke liker musikken til Cash, Presley, Lewis og de andre fra denne perioden, burde man kanskje styre unna filmen, da en rimelig stor del av den faktisk er musikken.. men jeg står på mitt.

Karakter: 5/5
"Walk the Line", IMDB: http://imdb.com/title/tt0358273/

Posted by Shamini on August 2, 2006 – 5:38 PM

Filed under: Critiques Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.