dysfunksjonell.no
30Jul/060

Tårevåt avskjed..

..eller kanskje ikke, men nesten! Grin Nei, det har seg altså sånn at Bjørn og Fredrik reiste hjem igår kveld. Hvorfor er jeg litt usikker på egentlig, men det var sånn halvveis spøkt med hjemlengsel - selv om jeg antar at det rett og slett var pga. jobb på mandag. Og her i Gokk™ er det jo ikke bare-bare å komme seg fra sted til sted, så det hadde kanskje med forbindelser å gjøre også? Kjedelig var det jo uansett.. Klarte dog å få snodd meg til et par bilder før de stakk, og jeg fikk klem! Grin Lita jente, små gleder - og mer er det igrunn ikke å si om den saken. Heh


Meg og Fredrik! - 29. juli, 2006

Takk for ei kjempekoselig uke, med mye moro! LOL Uten deg Fredrik, aner jeg rett og slett ikke hva jeg skulle gjort. *kjempekos!* Gleder meg forøvrig til neste gang, og håper det ikke blir for lenge til. Take care!

Posted by Shamini on July 30, 2006 – 3:13 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.