dysfunksjonell.no
30Jul/060

Galleri

Nå har jeg jammen meg tweaket dagboka mi enda litt mer. Jeg har lagt inn en hack som lager et lite thumbnails-galleri til den posten jeg assigner galleriet til. Egentlig rimelig kjekt, ettersom jeg ikke liker helautomatiske ting, og dette er manuelt. Testa det ut isted, og det så slett ikke dumt ut - iallfall ikke med tre bilder, får se hvordan det blir med fler. Det eneste jeg fant noe ergelig, var at det ikke ble lagt ramme på bildene, men mistenker at det er en eller annen global setting som gjør det. Løser det selvsagt selv, ved å åpne Photoshop, og mekke littegranne selv - men det er jo unødvendig jobb, syns jeg. Og så likte jeg ikke at den åpner bildene på egen, tom, hvit side - men det kan jeg kanskje tweake til selv. Skal forske litt på det der, jeg.

Posted by Shamini on July 30, 2006 – 11:06 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.