dysfunksjonell.no
28Jul/060

Lite innholdsrik dag..

Dagen idag var igrunn ikke mye spennende. Skulle jo som sagt egentlig på Brennviksanden idag, men mamma hadde så vondt i ryggen at hun ikke orka - og pappa er ikke den store strandløva, så jeg gadd ikke dra (selv om jeg fikk tilbudet). Istedet ble jeg med pappa til Leinesfjorden, og deretter hjem til Gylset for å hente posten, og noen andre småsaker. Ikke videre spennende, men jeg fikk iallfall kledt på meg litt av sommergarderoben min ("WWF New York"-topp, rutete skjørt og knehøye støvletter), og sett litt sol.. Ja, og så fikk jeg bekreftet at der er Netcom-dekning hos foreldrene mine, for dem som hadde interesse av å vite det - det er det imidlertid ikke hos meg, så jeg teller timer til 1. august.

Egentlig skulle jo Bjørn og Oddbjørg (og evt. Fredrik) komme bort hit ikveld - men det har ikke kommet noen enda, så jeg tipper at de lot være fordi mamma hadde vondt. Jaja, håper nå iallfall at vi skal bort til Lund imorra. Aner ikke hvor lenge de blir, men ungene skal vel hjem til mora på søndag, så da reiser de vel snart hjem alle mann. Frown Da er det tilbake til å ikke finne på en dritt.. hvor kjedelig er ikke det?


Bilde tatt med webcam - 28. juli, 2006

Spekulerer egentlig litt på hva som skjer igjen. Jeg tenker mye - jeg mener, når gjør jeg ikke det? - men poenget er at jeg får meldinger fra "fjern og nær" (når jeg får meldinger i det hele tatt), og de gjør meg forvirra. Nå skal det sies at det egentlig mer er jeg selv som forvirrer meg, og ikke meldingene i seg selv, men forvirra er jeg jo stadig vekk. Dessverre må dette avsnittet forbli noe kryptisk, for jeg tror vel egentlig ikke jeg skal skrive mer om den saken - iallfall ikke akkurat ikveld. Ellers sendte jeg melding til Ø., og fortalte at jeg hadde bestillt billettene, og fikk følgende svar: "OK, da sees vi om en måned da!".. dét tyder vel bra?

Posted by Shamini on July 28, 2006 – 11:39 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.