dysfunksjonell.no
28Jul/060

Grilltur i Grådusan

Endelig hjemme etter en kjempelang dag ute, og rundt omkring. Opprinnelig skulle vi jo dra på Brennviksanden idag, men ettersom godværet egentlig ikke var meldt før imorgen, foreslo jeg å utsette den turen til da istedet - ettersom det er tragisk der borte, om ikke været er topp. Vel, istedet ble turen lagt til Grådusan, like ved den gamle Tyskerfestningen her på Engeløya, og det var det skikkelig pent. Nesten nede i fjæra, knallblå himmel, strålende og varm sol, og grill - med tilhørende hvalkjøtt og tilbehør. Kunne det blitt bedre? Etter å ha vært der i endel timer, var egentlig planen at alle skulle dra hjem til sitt, men så ble det jo snakk om pilsing, og jeg spurte om jeg kunne bli med dem bort til Lund. Der var jeg jo hjertelig velkommen, så etter en iskald Guinness, masse prating og tull.. så var jeg vel hjemme rundt 00:40. Og jeg er svintrøtt!

Gratulerer, Linda!
Endelig.. Wink Jeg er kjempeglad i på dine vegne, og utrolig glad i deg.

Posted by Shamini on July 28, 2006 – 1:59 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.