dysfunksjonell.no
27Jul/060

Trondheimstur, 25.-28. august

Ja, da var billettene til Trondheimsturen bestilt, og kom på den nette sum av 3312,- kroner. Ser for meg at denne turen kommer til å bli vel så dyr som en evt. tur til Oslo, for jeg har jo enda ikke bestilt hotell, eller tenkt på drosjekostnader hit og dit. Om man nå skal se det positive i all galskapen, så har jeg iallfall skaffet meg Eurobonus-kort, og Thon-kort, så jeg får iallfall littegranne igjen for både flytur og hotellovernatting.

Sånn egentlig hadde jeg mistet lysten på å dra til Trondheim, men turen har jo vært planlagt siden ifjor faktisk. Eller, kanskje ikke planlagt, men det var iallfall meningen at jeg skulle dra dit, istedet for å dra til Oslo på senhøsten en gang. Så var det alt dette med Ø., og jeg hadde ikke kjempelyst til å dra til Trondheim.. sitte der og vite at han er på samme sted, men dog ikke møtes - så jeg hadde delvis, men bare delvis, bestemt meg for å bli hjemme. Men så var det jo dette med "undrenes tid", og igår fikk jeg sms fra ham, hvor han lurte på om jeg skulle reise som planlagt - og jeg fortalte ham at jeg ikke visste om jeg hadde lyst, og hvorfor - hvorpå han svarer: "..håper du ender på "har lyst" da..". Dermed ble det vel til at vi har en avtale om å møtes der, såfremt det ikke kommer noe i veien for ham, og da ble det jo til at jeg bestilte billettene likevel da. Heh

Posted by Shamini on July 27, 2006 – 12:47 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Håper det ordner seg igjen da. Smile
    Jeg hadde også alvorlige planer om å dra til Trondheim, men siden Erlend flytter rundt den datoen så blir jeg nok heller hjemme. Skal i hvert fall sørge for å få sendt Presea oppover med noen. Wink

    • Takk Siri! Jeg vet ikke riktig om jeg tør, eller vil håpe egentlig. Jeg er sykelig redd for enda en nedtur, du vet jo hvor gøy dét var.. Razz Skjønner dog godt at du blir hjemme, hadde det vært min, så hadde jeg også prioritert ham. Hils ham, med god tur, fra meg! *klem*


Leave a comment

No trackbacks yet.