dysfunksjonell.no
26Jul/060

Sommergjester på Lund!

Skulle vel egentlig skrevet "igår" (mandag), men sånn ble det jo åpenbart ikke. Vel, da kom iallfall mammas sommergjester til Lund, bestående av Bjørn, Oddbjørg - og barnebarna Fredrik (17), Karoline (12) og Jenny (5). Hadde håpet at Oddbjørn skulle være med, men han kunne ikke. Frown Fredrik er dog en meget kul 17-åring, så jeg stortrives. Idag var vi på Engeløystua og spiste middag, etter at de hadde vært her på Skagstad en tur, og sett på dyra. Så idag har vært en rimelig god dag, selv om det kunne vært bedre vær da. Det er iallfall godt å ha noe annet å tenke på, og å smile litt igjen. Og så er det jo meldt bedre vær også, så da blir det nok fler utflukter i tiden som kommer. Det er meningen at vi skal på Brennviksanden, men i dette været fryser vi jo ihjel. Imorra kommer trolig Kai og Annelise også, og da blir det vel grilling av hvalkjøtt. Skal få tatt noen blider også, i så tilfelle.

Ellers fikk jeg vite om Parkenfestivalen i Bodø 1.-2. september, som kunne vært gøy å dra på. Mange kjente band og artister skal spille, bl.a. Dum Dum Boys, Turboneger, Elvira Nikolaisen, Mira Craig, Tungtvann, osv. Bandlista er allerede lang, og fler blir det. Kan jo være en pen "erstatning" for den årlige sommerfesten, som Jarl Arne iår velger å IKKE holde - fatter ikke hva den mannen tenker hverken på, eller med. Han bryter en årelang tradisjon, og jeg tviler på at han blir MER populær blant lokalbefolkningen med det stuntet. Synd er det jo uansett, for da får jeg garantert ikke truffet Dagfinn igjen (med mindre jeg får meg en sykehusinnleggelse igjen) - og all form for bursdagsfeiring går i dass, om ikke Vertshuset har fest den helga. Skal iallfall sjekke det opp.

Fikk forresten PIN-koden til mitt nye SIM-kort idag - så nå er det bare å vente til 1. august, den magiske datoen. Vel, kanskje ikke akkurat magisk, men da skal dekninga mi bli deilig og normal igjen! Kanskje jeg da får meldinger når jeg skal? Wink

Ble forresten noe skuffa over det "røde" settet jeg bestilte, for det var skikkelig fasongløst - så jeg kommer til å sende det i retur. Meningsløst å beholde det, når jeg vet at jeg ikke kommer til å bruke det. Spesielt når det kosta såpass mye som det faktisk gjorde.

Huff, jeg er kvalm. Logga på IRC mandag formiddag, og klagde på morgenkvalme, og fikk umiddelbart spørsmål om jeg var gravid! Razz Men neida, er nok ikke det altså, det er bare den vanlige p-pillebivirkningen min. Er alltid kvalm de første 2-3 dagene av nytt brett. Burde kanskje oppsøke lege, og bytte merke, men jeg er usikker på om jeg gidder. Trionetta FTW! Sick

Posted by Shamini on July 26, 2006 – 1:27 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.