dysfunksjonell.no
23Jul/060

Josefssons-pakke

Nå syns jeg at jeg begynner å bli flink til å holde dagboka mi ved like, men så må jeg også innrømme at aldri har vært "morsommere" å skrive enn etter at André indirekte overbeviste meg om at WP var superflott - noe det også er. I tillegg elsker jeg jo templaten hans, så da er det jo en sann fryd å skrive innlegg på innlegg.. med mindre de omhandler ukoselige ting, som de jo også har gjort den siste tiden.

Vel, nok om det - og over til noe helt annet. Jeg fikk nemlig Josefsson-pakken min idag, som jeg hadde trodd, og utrolig nok stoppet postmannen med en oppkravspakke på døra. Sjokk! De gjør nemlig ikke det her, på lørdager. Og da må man kjøre til Solheim og hente, noe som er litt 'pain in the butt' egentlig, ettersom det tar 15 minutter hver vei. Uansett, poenget var jo det at jeg faktisk fikk pakken min, og jeg ble meget fornøyd med støvlettene! De passet meg, og satt meget bra på. Når det gjelder det "røde" settet, så er det en ganske annen historie. Har ikke prøvd det enda, men det er spiler i korsettoppen, så jeg vet ikke helt hvordan den vil være å ha på seg. Vel, jeg kommer tilbake til det - pent var det iallfall. Men støvlettene? Elsk! Heart

Oh ja, det glemte jeg nesten.. det er/var nemlig Helnesdagan denne helga, og den store festen er/var ikveld. Jeg hadde ikke planlagt å dra dit, men jeg hadde hatt det i tankene rimelig lenge - ettersom jeg fortsatt ikke har festa noe større hittil iår, og pleier å være i Helnes om været er bra. Nå var ikke været noe å skryte av. Det har vært overskyet, kjølig og ikveld regnet det faktisk ganske kraftig også.. kan ikke si at det fristet noe videre med utefest, på kaia. Kunne selvsagt vært inne på Smutthullet, men det pleier å bli helt overfylt, og det er heller ikke spesielt gøy. Næh. Den eneste grunnen til å dra ut dit, ville isåfall vært å hilse på Skjalg - om han var der, that is. Har ikke snakket med ham på kjempelenge!

Vel, folket får ha en riktig god natt. Imorgen skal jeg spille WoW-charen min "Avalannia" videre opp fra lvl 15, dersom jeg er hjemme. Om været holder seg så bedritent som det er nå, så blir det neppe aktuelt å dra til Lund. Søte drømmer til alle og enhver, med ønske om bedre tider - for de som sliter med et eller annet. Alien

Posted by Shamini on July 23, 2006 – 1:23 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.