dysfunksjonell.no
23Jul/060

Chinchillabesøk!

Idag hadde jeg faktisk besøk, av Janne og Maria, som kom kjørende fra Bodø for å se på chinchillaene mine. Kjempetrivelig var det iallfall, og selv om de ikke kjøpte noen dyr her, så tror jeg Maria gjerne skulle tatt med seg den Beige hannen etter Shira og White Magic. Han virka überfascinert av henne, tok fart i buret, og hoppa rett i armene hennes. (L) Sånt kan jo smelte enhver stakkar - jeg mener, det er jo en grunn til at jeg har så mange som jeg faktisk har.

Hva chinchillaer angår, så er det ikke så lenge igjen til Trondheimsutstillingen 2006, og den hadde jeg igrunn planer om å delta på. Har ikke somla meg til å bestille billetter enda, men nå har jeg iallfall skaffet meg Eurobonus-kort, så da får jeg litt tilbake for alle disse flyreisene mine. Smile Har ikke bestemt meg for hvem jeg skal stille enda, men jeg har iallfall lagd en badeliste, sånn at alle de potensielle er klare når tiden er inne for påmelding. Må se an hvem av hunnene som blir drektige til da, eller iallfall viser seg å være drektige, for de må bli hjemme - og da skiller jeg dem ikke fra hannene sine heller. Vi får håpe at det går bra denne gangen også, var iallfall mer enn fornøyd med Vårutstillingen 2006 (den har jeg forøvrig ikke skrevet om enda, men det kommer!).

Ellers vet jeg bare om en hunn hos meg som venter unger innen kort tid, og det er Galant's Nora Lee. Hun har termin den 28. juli, ut fra forrige fødsel, og det skulle stemme temmelig bra. Hun er stooor til å være henne, så det blir meget spennende å se hva som kommer denne gangen. Sist fikk hun tre stykker, hvorav bare en overlevde - de to andre syntes å ha noe galt med bakbeina, eller kanskje til og med hele bakparten. Håper iallfall det går bra denne gangen, Silver Streak's Precious er jo bare kjempesøt! Heart I tillegg vet jeg at Kanitra's Chryseis er drektig, men jeg tror hun kommer til å gå en måned til før hun får sitt kull.. det er grusomt å vente på unger!

Posted by Shamini on July 23, 2006 – 12:52 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.