dysfunksjonell.no
21Jul/060

Stemningsrapport fra Lund

Solen skinner fortsatt, og det er faktisk rimelig bra temperatur ute. Overraskende. Ettersom pappa ikke ble ferdig med å klippe gresset her igår, måtte vi dra tilbake til Lund idag og gjøre ferdig - ettersom mamma venter Lofot-besøk på mandag. Flinke meg tok med D-Linken til laptopen idag, men klarte jo ikke å få summetone, så jeg ble sittende på mammas forhistoriske PC istedet. Heldigvis var jeg intelligent nok til å ta med meg tastaturet mitt, sånn at jeg slapp å knote med touch-tastaturet hennes. Skriver som en gris på det, ettersom jeg ikke skriver "normal" touch. Har utviklet min egen touch-metode jeg, og trives med den. Razz Så ja, point being at jeg sitter på Lund idag også - uten større muligheter til å gjøre allverden, annet enn å chatte på IRC og MSN.

Sjekka pakkesporingen min på klespakken fra Josefsson idag, og overraskende nok hadde den bare brukt én enkelt dag fra Oslo til Fauske, så da skal jeg ha den hos meg imorgen. Er dritspent på om det settet passer, og ikke minst på hvordan støvlettene faktisk ser ut. De hadde nemlig de samme støvlettene i fargen "aubergine", og jeg må innrømme at jeg er litt sugen på dem også. Ellers klarte jeg bruke enda litt mer penger idag, ved å bestille et nytt sett Koss Porta Pro-headsett til laptopen (gidder ikke knø med å koble fra det jeg bruker til den stasjonære), og et Sandisk 2048 MB minnekort til den nye mobilen min. Plass til masse deilig musikk da! Angrer litt på at jeg ikke tok den med meg hit idag, men jeg gadd ikke stresse med det fordømte sim-kortet, når jeg likevel prøver å få tatt "backup" av det jeg har på den gamle telefonen.

Hadde en rimelig lang, og koselig samtale med Ivar igår. Han er så koselig å snakke med, når han er "min Ivar" igjen. Min er han jo ikke, men ja - dere skjønner hva jeg mener. Razz Når han er den Ivar som jeg forelska meg i, den gangen. Hadde en liten mimrestund sammen. Koselig å tenke tilbake på de bra tingene iblant, det hjelper også på humøret. Smile Og alt som lurer frem smilet, er bra!

Oh, og det glemte jeg nesten å si.. jeg fant ut at Allofmp3.com har fire hele Gorky Park-album! Oh joy, gjett om jeg skal laste ned i CD-kvalitet når jeg kommer hjem! Gleder meg allerede, jeg.

Gratulerer med dagen, Marit!
Kjempeglad i deg, vennen min - håper du har en flott dag.

Posted by Shamini on July 21, 2006 – 7:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.