dysfunksjonell.no
21Jul/060

Sony Ericsson W810i

Idag har det vært en rimelig fin dag, med sol og greier! Jeg ble nesten litt imponert, for idag var den første dagen at vær-plugin' min viste sol, siden jeg installerte den. Og jammen var det ikke sol ute! Det er nesten for galt at vi nesten har nådd august, og så er man overrasket når man ser at det solen skinner? Værmeldingen sier at det skal bli fint vær fremover nå, iallfall til tirsdag, men jeg vet nå ikke helt hvor mye jeg tror på det.

Var på Solheim og hentet den nye mobiltelefonen min også - meget pen liten sak! Jeg gadd ikke sette den på lading før jeg kom hjem til meg selv, så jeg har ikke fått lekt meg med den enda. Jeg funderer jo fortsatt på hvordan i helvete jeg skal få lastet ned SMSene fra den gamle telefonen og til PCen, så hvis noen har gode råd; please enlighten me! Altså, det er ikke verre enn å sette i en datakabel, men jeg finner den jo pokker ikke igjen. Fatter ikke hvor den er blitt av, jeg. Uansett, nå har jeg en sånn Blåtann/USB-thingie som i teorien skal funke for trådløs overføring, men det gjør den jo selvsagt ikke. Sabla irriterende egentlig, både at jeg ikke får det til å funke, og at jeg har forlagt kabelen. Jeg orker ikke kjøpe enda en, bare for å ta vare på SMSene? Og så er jeg søkke lei av å ha en telefon som ikke fungerer, så jeg har vært inne på www.telenormobil.no, og bestilt meg et Djuice Allstar abonnement. Kanskje ikke det billigste, men helt greit til mitt bruk, og ikke mer enn 29,-/mnd. Ringer jo ikke spesielt mye egentlig, sender mest meldinger, og dette abonnementet hadde inkludert 50 SMSer pr. måned. Det kunne beklageligvis ta opptil 2 uker før nummeret var overflyttet, men det får jeg heller overleve - gir ikke fra meg mobilnummeret mitt uten vold. :bah: Sånn egentlig skulle jeg innom Ramek i Bodø og fikse dette abonnementsgreiene, men det er så utrolig teit at folk sender meg meldinger som ikke kommer frem - og hvorfor vente, når jeg kunne gjøre det selv via nettet?

Til slutt får jeg vel bare slenge med en bisetning om at uroen i kroppen har roet seg kraftig ned, etter en bekreftelse jeg hadde ventet på. Jeg fikk svaret jeg visste jeg ville få, og selv om det ikke var det jeg helst ville ha, føles det bra å vite - istedet for å håpe. Det hjelper å tenke på at alt som skjer har en mening, og jeg håper jo - sånn innerst inne - at vi får en sjanse til. Jeg er glad i gutten, og han har satt dype spor, som alltid vil sitte i meg. (u)

Posted by Shamini on July 21, 2006 – 1:13 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.