dysfunksjonell.no
16Jul/060

Sunday, fuckin’ Sunday

Da var enda en dag kastet vekk på absolutt ikke en dritt. Har sittet foran PCen, oversatt WeatherIcon-plugin' til norsk, sett film, spilt litt WoW (steg fra level 7, til level 8 på min søte, lille alt-char).. for det meste bare meningsløst tøv.

Og hva gjør jeg når humøret er labert? Jo, jeg bruker penger. Razz Kikket i den nye høstkatalogen fra Josefsson, en katalog jeg liker fordi de har klær i små størrelser, og hva fant jeg? Hm, det ble sju ting iallfall. En svart vest, en svart uniformjakke (kort modell), to skjorter (en hvit, og en blåstripet), en korsettopp med tilhørende "lurvete" skjørt i bordeaux, og et par svarte støvletter. Tror de tre sistnevnte kommer til å bli bra i kombinasjon, så nå håper jeg bare at ikke størrelsene har endret seg mye siden sist jeg handlet der, sånn at jeg slipper å sende noe i retur. Det er vel greia som er greit med å handle på postordre, det er bare å sende det i retur om det ikke passer, ikke ser bra ut, eller om man bare ikke likte det likevel. Det er ikke like enkelt for oss som bor i Gokk™, når nærmeste klesbutikk er i Bodø - og sånne som meg ikke kan prøve klær i prøverom, av praktiske årsaker. Når disse butikkene da i tillegg ikke har mer enn "7 dagers bytterett mot kvittering", og man slett ikke er i Bodø en gang i uken, så sier det seg selv at sånt byr en imot. Om jeg likevel finner plagg jeg bare må ha, så tusler jeg til kassen, forklarer at jeg bor på bygda, og at jeg ikke har muligheter til å stresse i prøverommet - og da ordner det seg som regel.

Så kommer det påfølgende spørsmålet: hva skal jeg med mer klær? Jeg mener, stanga i klesskapet mitt har allerede brutt sammen iallfall én gang pga. vekten av alle hengeklærne jeg eier, og likevel handler jeg mer? Vel, jeg skylder på at jeg trenger å føle meg vel, selv om man kan sette spørsmålstegn ved det utsagnet også. Hvorfor? Jo, fordi jeg har en tendens - eller har iallfall hatt det hittil iår - å holde meg hjemme, og når jeg er hjemme, så foretrekker jeg en bomullsgenser og ..en pysjamasbukse. Mhm, der har du meg i et rimelig trangt nøtteskall. Kan jeg tro på at det kommer bedre tider? Det er jo ikke så voldsomt lenge til jeg har bursdag nå, så kanskje jeg kan bruke det som en unnskyldning for å finne på noen sprell. Det skal noe til for å toppe fjorårets happening, men det er da lov å håpe - "Håpet er lysegrønt", or so they say.

Anyway, idag er det 22 dager til jeg fyller 27 år.

Posted by Shamini on July 16, 2006 – 10:51 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. “7 dagers bytterett på klær” er humbug! Det er lik bytteret på klær som på alle andre varer, så den kan de jo dra lenger ut på landet med…

  Du får vel heller bare komme deg vekk fra Gokk™ Smile

  Ellers finnes det masse andre artige ting å sjoppe på nett i stedet for klær: Bøker, filmer, manga, spill…
  Men jeg kjenner til problemet – man sjopper masse fine klær, og så har man aldri anledning til å bruke dem. Blæh.

  • Nei jasså, skal du ha meg til å bruke enda mer penger nå? Wink Manga-bølgen har jeg ikke kastet meg på enda, har rett og slett ikke turt – men jeg er bigtime forelska i et par av karakterene i den siste Final Fantasy-filmen, dog ikke Vincent Valentine. Er man mentalt frisk når man har LYST på en animert figur? Wink

 2. Om det bara vore kläder du shoppade..*flinar brett*
  Ja ja sluta morra… du vet att jag tycker om dig ändå, eller var det pga det? *hmmmm*

  kram på dig rumpnissan

  • Men gumman, man må jo “accessorice”, vet du – og hva er vel da bedre enn dine lekre, lekre smykker? Grin Du aner ikke hvor mye jeg gleder meg til jeg får pakke fra deg! Det blir som jul, bursdag og jubileum på en gang!

   Kjempeglad i deg, Smurfan min! (L)


Leave a comment

No trackbacks yet.