dysfunksjonell.no
15Jul/060

WP, og plugins

Nå har jeg lekt meg endel med diverse plugins for WP, og har fått lagt inn en som viser været her (hentet fra værstasjonen i Bodø), og andre smileys i innleggene enn de som er standard. Det ligger utrolig mange meningsløse plugins der ute, men noen av dem er rett søte, og kanskje til og med funksjonelle. Dessuten er det bra med litt farger, og bilder her og der, for å friske opp dagboken littegrann. Ang. "Weather Icon", så har jeg spurt på forumet etter en norsk oversettelse - så jeg antar at den snart er på plass, og så vil jeg at den skal vise mindre info enn den faktisk gjør - men den insisterer på å vise alt. Razz Håper noen svarer meg snart, jeg liker ikke ha rot i systemet mitt.. Wink

Posted by Shamini on July 15, 2006 – 5:31 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.