dysfunksjonell.no
15Jul/060

Kveldens opprinnelige planer

Egentlig var dette dagen for "årets happening", nemlig Sagfjorddagan på Innhavet. "Årets happening" for meg, anyway, da jeg hadde det kjempegøy ifjor - sammen med Malin, Siri og Ann-Helen. Jeg hadde vingla endel frem og tilbake på om jeg skulle eller ikke, men igår kveld bestemte jeg meg altså for å drite i det meste, dra på meg den sexy svarte kjolen, og vise meg der borte - men da jeg våkna idag var lysten helt, og totalt vekk. Frown Følte ikke for å dra for kvelden engang, og ba mamma avbestille hotellrommet jeg bestilte for litt mer enn en uke siden. Litt vemodig var det da, men i bunn og grunn tror jeg at jeg gjorde det korrekte valget. Humøret er ikke på topp (mange tanker som lusker i de mørke krokene), og jeg ville ikke ta en reprise på festen som var i påska, hva humøret og formen angår. Uansett, hva har jeg på fest å gjøre når jeg ikke har lyst å vise meg ute, ikke har lyst å smile, ikke har lyst til å drikke, og slett ikke har lyst på den typen oppmerksomhet fester gjerne tiltrekker seg?

Når det gjelder sykdom og dritt, så er jeg bortimot frisk nå, og jeg klarte å styre unna lungebetennelse, sykehusinnleggelse og hva som verre er, for denne gang. Og lykkelig er jeg for det!

Ellers la jeg merke til at jeg har to kladder liggende på dagbokinnlegg her, så jeg skal prøve å gjøre den ferdige og legge dem ut etterhvert. Det ene omhandler blant annet helgen jeg hadde i Bodø sammen med Ø., og fortjener sin plass i dagboka mi. Det var iallfall ei helg jeg sent vil glemme.. (l)

Posted by Shamini on July 15, 2006 – 7:07 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.