dysfunksjonell.no
14Jul/060

ULOBA #5: Gjennomført intervju

Idag hadde jeg min første mulige assistentkandidat inne til intervju, og selv om jeg var spent som en buestreng, så klarte jeg å gjennomføre hele intervjuet uten å flaue meg ut. Jeg var litt redd for at jeg ikke skulle komme gjennom alle spørsmålene, men det gikk jo rekordfort (egentlig burde intervjuet vart i rundt en times tid, men jeg var ferdig på litt mer enn en halvtime) - mye fordi hun svarte godt, og utfyllende. Kan hende jeg spurte opp igjen et par ganger, men jeg tror det gikk bra likevel. Jeg sitter iallfall igjen med et minst like godt inntrykk av henne som sist, og jeg har mer eller mindre bestemt meg for at jeg skal prøve henne som assistent. Smile Jeg var iallfall veldig godt fornøyd med svarene hennes, sånn ut fra hva jeg gjerne vil ha som svar på de spørsmålene jeg spurte, så jeg tror dette kan bli en meget bra match!

I tillegg er hun tilsynelatende fleksibel, så en helt ny verden av muligheter åpner seg for meg, hva reiser angår! Åh, jeg gleder meg jeg - nå kan hun dessverre ikke begynne sånn med en gang, men det er iallfall ikke så lenge til, og jeg er sikker på at dette blir bra. Skal ikke så mye til for å gi meg gnisten tilbake, men dette var definitivt en sånn ting! Grin

Posted by Shamini on July 14, 2006 – 11:25 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.