dysfunksjonell.no
11Jul/060

Syk! *depper*

Jeg har klart å bli syk igjen da, ble syk dagen etter at jeg kom fra Bodø forrige helg. Var sikkert pga. det skiftende været - med varme, og strålende sol ene dagen, og kald vind og regn den neste. Hadde håpet det skulle gi seg med vondt i halsen bare, men idag våknet jeg med feber, og hele pakka. Var like før jeg fikk mamma til å ringe legevakta, og få rekvirert en ambulanse for innleggelse på Nordlandssykehuset. Heldigvis ba jeg henne vente litt, for nå er formen bedre - om ikke annet. Kan nesten ikke gjøre noe annet enn å bare håpe på at det ikke blir en lungebetennelse eller noe sånt, ut av det. Sick

Her forleden hadde jeg besøk av Geir-Ove, og gjengen - de hadde tatt med seg råvarer til å lage hamburgere, så vi hadde en kjempekoselig kveld. Geir-Ove hadde i tillegg tatt med seg en mengde DVD-filmer til meg, så alt var jo igrunn bare luksus. Masse filmer jeg ikke har sett, som jeg kan kose meg med fremover.

Posted by Shamini on July 11, 2006 – 4:34 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.