dysfunksjonell.no
11Jul/060

Ny dagbok, forhåpentligvis den siste.. :P

Nå har jeg lagd ny dagbok, igjen. Og denne gangen falt valget på WordPress, som jeg faktisk fant ut var hysterisk enkelt å sette opp (når jeg bare gadd sette meg inn i det). Egentlig har den vært ferdig lenge, men jeg har jobbet litt i kulissene med å legge inn de gamle innleggene og slike ting. I tillegg ble jeg ikke helt enig med meg selv om hvordan headeren skulle se ut, så valget falt på det tredje alternativet jeg lagde - headeren du ser øverst på siden. Den ble enkel, og kul nok, syns jeg. Uansett har jeg satt opp dagboken slik at dere kan registrere dere, og følge med her - for øyeblikket er den rimelig åpen, men jeg vet ikke om det forblir slik (enkelte innlegg er dog passordbeskyttet, av personlige årsaker - i tillegg til at jeg har valgt å "sensurere" enkelte navn). Ønsker dere å kommentere noe av det jeg skriver, så er dere nødt til å lage en bruker først uansett, dette for å prøve å unngå ukontrollert spam.

Videre har jeg fikla littegranne med en "ny" layout på den ordinære websiden min - prøver å lage den litt bredere, og litt mer brukervennlig, men jeg er ikke helt sikker på hvordan. Selve bredden er jo grei skuring, men.. ja. Testsiden kan iallfall sees her: http://www.shamini.no/shamini-test.php - ignorer teksten, den er bare skrevet inn for å gi siden litt mer helhet. Om bakgrunnen skal være svart, eller grå, har jeg heller ikke bestemt meg helt for. Syns egentlig den svarte er litt for hard, men det er den som ligger ute for øyeblikket.


Posted by Shamini on July 11, 2006 – 9:02 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.