dysfunksjonell.no
5Jun/060

666 – day of the beast? :P

Idag var det vel igrunn en rimelig historisk dag, ettersom kalenderen sa 6/6/6 - men ingenting djevelsk skjedde. Tvert imot, jeg hadde egentlig en ganske så koselig dag, sammen med mamma i Bodø. Hun hadde time hos kiropraktoren igjen, og jeg benyttet sjansen til å hive meg med (alt er mer spennende enn å bare sitte hjemme og glane på PC-skjermen). Været var nydelig, temperaturen slett ikke så verst, og generelt var alt bare flott. Handlet faktisk ingenting, annet enn tre røde striper (hair extensions) hos frisøren! Flinke meg. Og så traff jeg Morten (sykepleiermann fra Intensiven på Nordlandssykehuset) som jeg ikke har sett på kjempelenge, og fikk meg en god klem!

Posted by Shamini on June 5, 2006 – 11:42 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.