dysfunksjonell.no
29May/060

Bodø i solskinn!

Endelig kom vi oss til Bodø, mamma og jeg, selv om hun slet med smerter. Været har vært flott hele dagen, og kikker jeg ut vinduet nå - så skinner solen meg i ansiket. Deilig! Det hele begynte med at jeg bråvåknet klokken 06:00, til vekkesignalet på mobilen min: "Tsjeriau" av Ravi & DJ Løv - snakker om å gi seg selv traumer. Vel, jeg hadde ikke hodepine, og bestemte meg for at dette definitivt var dagen for en bytur, og karret meg ut av sengen (selvsagt med god hjelp av pappa). Jeg hadde på forhånd bestemt meg for at antrekket skulle bestå av et nytt hvitt, fotsidt skjørt med tilhørende sjokoladebrun singlet/topp - og ettersom været var rimelig bra, så var det i boks heldigvis (hater å rekonstruere antrekk på den tiden av døgnet). Jeg putta inn kontaktlinsene, børsta håret (flinke meg), og så var det igrunn bare å sette kursen mot hurtigbåtkaia. I og med at jeg bor på en øy, som igjen tilhører en halvøy, så er vi nødt til å ta hurtigbåten i hele 2 timer for å komme til Bodø (alternativet er å kjøre rundt, som tar ca. 4 timer med bil).

Vel inne på båten traff jeg Vera, min beste venninne fra barne- og ungdomsskolen! Kjempemorsomt, siden jeg ikke har sett henne på et par år. Hun hadde med seg kjæresten, og det var utrolig koselig å få anledningen til å snakke med dem i de to timene turen tok. Da vi kom frem, og skull gå av, traff jeg Geir-Ove - som faktisk så på meg, smilte og så: "Kor fin du e!". Og koselig som det er å få komplimenter, så smilte jeg bredt, og takket ham for det. Jeg hadde egentlig ikke noe spesielt på agendaen, så det ble kiropraktor (mamma), frokost/lunsj på Egon's, kaffe, mer kaffe, ostekake på En Kopp.. osv. - alt i alt en meget koselig, og avslappende dag. Mamma fikk time igjen på onsdag, så det kan hende jeg hiver meg med da også. Var forresten og kikket på to ulike mobilmodeller, og har slått fra meg den dyreste som jeg hadde i tankene. Det var nemlig stor, tung og klumpete. Ikke noe for meg.

Kort innlegg idag, er trøtt og sliten - og dessuten kom GS online på MSN, så da blir det vel litt skravling der, før jeg finner senga.. og forhåpentligvis SOVNER rimelig med en gang.

Posted by Shamini on May 29, 2006 – 10:33 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.