dysfunksjonell.no
28May/060

“The Da Vinci Code”

Nå har jeg sett film, og denne gangen ble det "The Da Vinci Code". Helt ærlig, så bryr jeg meg ikke om hva kritikerne måtte mene om denne filmen - jeg syns den var bra, spennende og underholdende. Nå vil jeg poengtere at jeg har eid boken siden den kom på markedet, på engelsk selvsagt, men jeg har liksom ikke hatt tid til å lese den enda - ettersom jeg har x-antall andre bøker på gang her. Jeg er forsåvidt rimelig fornøyd med det, for på den måten får man så utrolig mye mer ut av filmen. Gjør du det i omvendt rekkefølge, ødelegger du alltid filmen for deg selv - ettersom den nesten uten unntak alltid avviker såpass mye fra den originale historien. Jeg syns iallfall filmen var bra, og skal ha den på DVD når den blir utgitt - og sånn er det med den saken.

"Todo-liste";
• Lese "The Da Vinci Code" av Dan Brown

Jeg leste "Angels and Demons" her ifjor, og jeg likte den kjempegodt. Har jo en tatovering på venstre overarm som vitner om det. Overraskende nok har jeg hverken sett, eller hørt om noen andre som har gjort det samme - men før eller siden finner vel en eller annen på det samme. Jeg sendte en mail til John Langdon, som har tegnet ambigrammene som Dan Brown bruker i bøkene sine, og la ved et bilde av tatoveringen min (om rett skulle vært rett, så burde jeg vel egentlig spurt ham om tillatelse først..). Jeg fikk mail tilbake, hvor han faktisk lurte på om han kunne få tillatelse til å bruke bilde av meg og tattooen selvsagt, i en bok om typografiske tatoveringer. Dritkult!

Nå skal jeg imidlertid drikke opp Colaen min, og prøve å finne veien mot stjer.. eh, senga. Ønsker dere alle en riktig fortreffelig natt - med søte drømmer, og en god natts søvn.

Posted by Shamini on May 28, 2006 – 1:03 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.