dysfunksjonell.no
28May/060

28/05/06: Silver Streak’s Panthera

Dette blir mitt første innlegg i chinchilla-kategorien. Du lurer kanskje på hvorfor jeg har valgt å legge til en slik kategori, men det er har seg altså slik at jeg er en av Norges største oppdretter av denne gnageren, og chinchillaene mine er derfor en rimelig stor del av livet mitt. Har et eget rom til dem oppe i 2. etasjen, hvor alle burene står - for ja, dette er burdyr.

Idag var det en aldri så liten begivenhet her nemlig, vesle Panthera ble født. Det ble en Black Velvet hunn, på hele 65 gram (som er mye for en chinchillaunge) - og hun er heldigvis i fin form. Jeg hadde håpet på en unge i dette kullet, da jeg heller vil ha færre unger, som mor klarer å ta seg av og oppfostre selv. Dette er den andre ungen til akkurat dette paret, og Lionheart (som storebror heter) fikk en 2. plass, og hele 85 poeng med sine knappe 8 måneder på Vårutstillingen 2006 - et resultat jeg er meget fornøyd med. Hvem vet, kanskje Panthera blir like flott - hun har iallfall gode forutsetninger, både ut fra vekt og ikke minst linjene. Om hun blir, eller blir solgt, gjenstår å se - har ikke bestemt meg enda, og jeg liker å vente en mnd, før jeg bestemmer meg.

Videre fikk jeg et tilbud av Marit, om å kjøpe et avlspar av henne. Det ville isåfall ikke være noen økonomiske utlegg for meg, for hun skylder meg penger for noen dyr - så vi kan trekke av på det. Har veldig lyst, det paret fikk nettopp noen aldeles nydelige unger.. Frister veldig, så jeg skulle tenke på saken.

• 51 voksne, 9 unger

Posted by Shamini on May 28, 2006 – 8:35 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.