dysfunksjonell.no
28May/060

Enda litt mere shopping

Jeg har en sånn merkelig følelse av "skrivekløe". Jeg har lyst til å skrive igjen. Har ikke skrevet noe på kjempelenge (med unntak av et enkelt dikt), og jeg føler at tiden igjen er moden for å ta frem de uferdige novellene mine - og kanskje starte på en ny. Syns det er merkelig hvordan jeg alltid får trang til å skrive når jeg føler meg "heartbroken", og ikke kan få ned et eneste vettugt ord ellers. I tillegg er dette tiden for søvnløshet. Når mørketiden kommer er jeg konstant trøtt, sliten og lei - og når nettene lysner, og sommeren er i anmarsj, så er det plent umulig å få sove. Kan være sjukt trøtt, men når jeg legger hodet på puta, så spretter øyelokkene opp som en rullgardin - og jeg får pokker ikke sove. Det ender som regel med at jeg enten sender SMSer, og plager kompiser som tilfeldigvis er våkne, spiller hjernedøde mobilspill, hører på radio, eller generelt bare kikker ut i luften - mens jeg forsøker å løse verdensproblemene, helt alene. Slitsomme tilstander. Er jeg så heldig at jeg sovner 04:30, eller 06:00, så sover jeg tilsvarende lenge - og våkner med hodepine. Hvor gøy er ikke det?

Yes! Jeg fikk to av buksene jeg la inn bud på, og lykkelig er jeg for det. Må innrømme at jeg ble småirritert da jeg sto opp, og fant ut at noen hadde bydd over meg på den tredje - og innen jeg var kommet meg ned, og foran PCen, hadde auksjonen avsluttet. Jaja, som heldig var, var det ikke den buksa jeg helst ville ha, så jeg klager på ingen måte. Bildet viser den hvite buksa, naturlig nok, som jeg aller helst ville ha - og fikk. Håper de ser bra ut på meg, etter målene så skal de jo sitte fint! Sånn egentlig burde jeg styre unna hvite klær, for jeg klarer alltid - uten unntak - å søle et eller annet på meg selv når jeg har hvitt på meg. Dessverre klarer jeg ikke helt å løsrive meg fra det faktum at hvitt kler meg, med den hudfargen jeg har, og at jeg ikke føler meg vel i feks. svart - med mindre det er snakk om finklær i kategorien "festantrekk".

Vel, jeg får nesten avslutte dette meningsløse pjattet mitt - jeg har et par innlegg til å skrive i et par av de andre kategoriene. Skulle ønske man kunne velge selv om innlegget skulle vise på forsiden av HeltPrivat.no, eller ei - syns nesten det er flaut at folk skal se feks. tre innlegg skrevet av meg alene..

Posted by Shamini on May 28, 2006 – 8:08 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.