dysfunksjonell.no
25May/060

Shopping er bra for humøret!

Sham er innom en kjapp tur ikveld også, for å informere om at shopping faktisk hjelper på humøret. Uten tvil. Jeg fant jo som kjent ut at det var gruelig lenge siden jeg hadde vært innom diverse auksjoner, deriblant QXL.no - og etter å ha bladd meg gjennom noen sier med klær, fant jeg denne kjolen. Snakker om kjærlighet ved første blikk! Etter mye frem og tilbake, kommentarer og synspunkter fra ymse kamerater (merk dere at det var gutter som ble spurt), bestemte jeg meg endelig for å gjøre et aldri så lite inngrep på kontoen - og kjolen var min. Dersom selger hadde hatt fler, så skulle jeg prøvd meg på en bedre pris - men jeg vet at jeg ville angret i lang tid, om jeg ikke hadde slått til på denne. Jeg er iallfall forelsket, og spørsmålet fra de fleste av kompisene mine var: "Har du sett deg ut et offer enda?". Det er jo ikke selvsagt at denne kjolen ser bra ut på meg, men da er det igrunn ikke verre enn å legge den ut igjen - etterspørselen var stor. Må si meg meget fornøyd, iallfall så lenge - så skal jeg heller love en oppdatering etterhvert. Hvem vet, kanskje det dukker opp et bilde av "yours truly" også.

Ja, OK, så la jeg inn bud på tre par jeans også da. Utrolig hvor mye kult man kan finne på sånne sider? Og som heldig var, så var disse jeansene i perfekt størrelse til lille meg! 34 (XS) med en livvidde på 66 cm - helt supert. Og enda bedre, de var skikkelig lave i livet - som gjør at jeg unngår å se ut som om at jeg har.. *kremt*.. "utstyr" i buksa.. når jeg sitter. Kjempekjekt! Jeg har dog ikke vunnet disse auksjonene enda, så jeg venter med å legge inn bilder til jeg har fått bekreftet at de er mine.

Moralen er derfor:
Jo mer penger som forsvinner ut av konto, jo bredere smil!
(Merkelig nok virker det som om at dette kun gjelder ved shopping, og ikke feks. regningsbetaling..)

Posted by Shamini on May 25, 2006 – 1:27 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.