dysfunksjonell.no
24May/060

“Morgenstund er tull igrunn”

*kikker på klokka*
*trommer med fingrene på tastaturet*
*kikker ut vindu*
*biter meg i underleppa*

Å stå opp klokka 06:30 for en kropp som overhodet ikke er vant til slik behandling, er rimelig tøft kan jeg fortelle. Det er slett ikke vanlig kost for denne jenta, men idag ble det altså sånn. Storyen bak var at jeg og mamma nok engang skulle prøve på den Bodø-turen, men idag var det da min tur til å melde pass. Det er nemlig dén tiden i måneden, da blir jo jeg helt ødelagt. Nakken verker, hodet verker, humøret er eksplosivt, jeg er kvalm.. og i det hele tatt. Nevnte jeg humørsyk, og kronisk emosjonell? Så, planen min var da å bare dra ulvepleddet godt over hodet, og glemme verden i et par timer til - men dengang ei. Nei, da begynte nemlig nesa mi å streike, og jeg måtte plent stå opp for å få puste igjen. Uten oksygen, duger heltinnen ikke.

*kikker på klokka igjen*

Ja, nå er den jammen blitt 11:03, og jeg har rukket å drikke te, og spise en skive. I tillegg har jeg ringt til Canal Digital, ettersom jeg er abonnent der, og bestilt meg en ny dekoder. Min synger nemlig på siste verset, og bildet er både stripete og urolig. Nå skal det sies at den har vært tro i noen år, så det var muligens på tide å pensjonere den i alle tilfeller - fikk låne foreldrene mines dekoder så lenge. Ikke fordi jeg ser så enormt mye på TV, men fordi mamma ikke kan leve uten sin ukentlige dose av "Crime Forensics" og "FBI Files". Stakkar kundeservice-dama, hun skjønte nesten ikke hva jeg sa - til tross for at hun også var nordlenning. Så sinnssykt trøtt! Uansett, ny dekoder kostet meg 699,- kroner - og så sendte jeg dem en mail (det måtte nemlig gjøres skriftlig) ang. nedgradering av abonnementet mitt fra "Entertain" til "Familie". Trenger jo ikke betale en liten formue for kanaler jeg ikke ser på likevel.. now, do I.

Utover dette har jeg ringt til intet mindre enn TO legekontor, ettersom jeg har flyttet fastlegen min ut av kommunen (lang historie) - og fastlegekontoret ikke gidder å svare på telefon, fordi jeg plutselig fant ut at jeg ikke har fler p-piller igjen. Dermed f*cka jeg syklusen min nok engang, og gudene vet når jeg kommer til å bli stabil igjen - bestillingen av resept på Trionetta fikk jeg heller ikke gjennom, fordi jeg ikke fikk kontakt med korrekt legekontor.

*drar pusten dypt*

Men, humøret er bedre - og jeg har shoppa! Riktignok ikke mobiltelefon.. enda.. men jeans! Åh, det er så mye lekkert for salg på QXL.no, selv for meg med mitt lille legeme. Så, jeg klarte ikke styre pekefingeren, og klikka "legg inn bud" på hele tre par jeans i størrelse 34 - merkelig, det der. Ingen kan si at jeg ikke kommer til å ta meg bra ut i sommer, iallfall. Nå gjelder det bare å finne på noe spennende, ta en fest eller tre, istedet for å sitte inne og glo på PC-skjermen.

Posted by Shamini on May 24, 2006 – 10:49 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.