dysfunksjonell.no
22May/060

Mobilergrelser

Så sitter jeg her igjen da, drittlei og tung i hodet. Har vært flink jente, designet ferdig Chillaposten og fått den sendt avgårde til trykkeriet (sakens andre, og betraktelig mørkere side, er jo at kasserer ikke har betalt regningen fra forrige gang - og dermed vil ikke trykkeriet trykke denne utgaven før gjelden er innfridd), innen fristen. Jeg har iallfall gjort min del av jobben, så ingen har noe å anklage meg for - heldigvis. *klappe meg selv på skulderen*

Mobiltelefonen min har begynt å oppføre seg merkelig, og det irriterer meg. Den er ikke mer enn et knapt år gammel, og jeg har behandlet den pent - men likevel henger knappene seg opp, og alle løse deler ramler av. Det at knappene henger seg opp, irriterer meg grenseløst. Jeg hater nemlig å skrive meldinger i utgangspunktet, og når jeg da likevel må skrive en, skriver feil, skal hviske ut, og ser på at hele linjer forsvinner - da har jeg bare lyst til å smelle telefonen i veggen. Så, har lyst på ny telefon, og jeg vet hvilken - men jeg er dessverre blitt såpass voksen at fornuften nærmest hyler meg inn i øregangen når jeg tenker på å logge inn på gsm.no, og trykke "Kjøp!" på akkurat den modellen - som selvsagt ikke er blant de billigste (denne jenta har jo smak! Eh, eller noe..). Jeg føler likevel at jeg er iferd med å miste selvkontrollen, så det blir nok ny mobiltelefon om ikke altfor lenge likevel, kjenner jeg meg selv rett.

Jeg kjeder meg. Jeg kjeder meg. Jeg kjeder meg! Ja, jeg vet det. Man skal ikke klage over at man kjeder seg, man skal heller finne på noe å gjøre - men idag orker jeg ikke tenke. Jeg hater hodepine, og ettersom jeg ikke tar smertestillende preparater, så må jeg igrunn bare innfinne meg med at jeg har hodepine - og slutte å syte. Kanskje jeg bare skulle poppe meg en pose micropop, og sette meg godt til rette med en eller annen hjernedød film? Kanskje en romantisk, klissete greie, ettersom jeg allerede syns såpass synd på meg selv? *smiler skjevt*

Posted by Shamini on May 22, 2006 – 4:56 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.