dysfunksjonell.no
21May/060

Drøm #1: LAN og speed

Inatt hadde jeg en underlig drøm. Jeg drømte at jeg var på et slags LAN på en skole, og som vanlig var det for det meste gutter tilstede. Det var et annerledes opplegg, hvor det faktisk var satt inn vakthold for å passe på at folk kom seg til sengs når klokka var blitt mange nok, for å unngå våkenetter og påfølgende sykdom. Jeg husker jeg tok mobiltelefonen min, og gikk ut døra på baksiden, for å ringe eksen min IH. Jeg var konstant på vakt, for ikke å bli utelåst, men ingen kom - og jeg fikk ringt IH. Midt i samtalen ba han meg om å ta av meg ringen jeg bar (eks-forlovelsesringen), og heller ta på meg ringen jeg hadde fått av ham - en sølvring jeg hadde i et kjede rundt halsen. Jeg ble overrasket - hva skulle dette tyde på? Akkurat da kom en av vaktene ut, og ba meg legge på, jeg skulle vært i soveposen for lenge siden. Da jeg kom inn, oppdaget jeg at de fleste bare lot som at de sov, fordi de hadde planer om å feste - og idet vakten var ute av syne, ble det dratt frem en eske med tynne glassrør, fylte med irrgrønn og fluoriserende blå væske. Jeg fikk utdelt et blått rør, og omtrent samtidig som fornuften pirket meg på skulderen, og ba meg la det være - puttet jeg glasset i munnen, og inntok væsken. Bare sekunder etter overvant fornuften meg likevel, og jeg spyttet ut det jeg hadde igjen i munnen - og kort tid etter begynte det å svimle for meg. Igjen tok jeg med meg mobilen min, og vaklet ned i kjelleren for å ringe IH igjen - alle sansene mine sa at dette var et narkotikum jeg ikke burde hatt i meg. Han kunne fortelle at det var Speed, og at det var rimelig typisk for slike fester - for så bli sint på de som hadde gitt meg dette.

Og så våknet jeg.

Posted by Shamini on May 21, 2006 – 2:46 PM

Filed under: Dreams Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.