dysfunksjonell.no
20May/060

Webdesign, og sånt

Dagens tekopp er en "Hawaiian Sunrise", og jeg sitter og tenker på om jeg skal hive en baguette inn i stekeovnen som frokost. Jeg er ikke typen som eter mat i tide og utide, så jeg trenger liksom litt tid for å manne meg opp til denne evinnelige spisingen. Neida, jeg lider ikke av spiseforstyrrelser, jeg skjønner bare ikke vitsen med å bruke massevis av verdifull, verdifull i den forstand at den kunne vært brukt på noe helt annet, tid daglig på å spise av alle ting! Uansett.. *kikker meg rundt* så må jeg få satt igang med å jobbe litt. Jeg er så treg, det er jo helt sjukt - men jeg er iallfall oppmerksom på at jeg har et problem, og at jeg seriøst trenger å ta meg selv i nakken (men hva hjelper det, så lenge jeg ikke faktisk gjør det?). Vel, tilbake til saken, jeg må designe ferdig medlemsbladet til Nordisk Forening for Selskaps Chinchilla Norge iløpet av helgen, ettersom det skal i trykken mandag morgen. Sånn egentlig skulle den vært sendt til trykkeriet idag, men ettersom det er lørdag, og trykkeriet garantert ikke gjør noe med den før mandag morgen uansett, tok jeg meg den frihet å ta to ekstra arbeidsdager. Razz Og jo lenger jeg utsetter, jo kortere tid får jeg på meg!

Jaja, jeg skal hive meg rundt her. *ta meg selv i nakken*
Ha en flott dag, alle sammen!

Posted by Shamini on May 20, 2006 – 2:27 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.