dysfunksjonell.no
18May/060

Var det 17. mai idag?

Klokka har passert midnatt, 17. mai er over for denne gang, og jeg sitter her - tårevåt, og utslitt.. etter å ha sett film! Ja, for det er liksom sånn jeg pleier å tilbringe mine "høytider", enten foran TVen eller foran PCen med en stor bunke DVDer. Sist gang var vel Nyttårsaften, hvor jeg så 6 DVDer, og "storkoste" meg alene - mens alle andre festet, og hadde det knall.

Vel, for min del sluttet 17. mai å være morsomt når alle vennene mine flyttet ut av kommunen for å gå på skole, og vi i bestevenn-gjengen ikke kunne sitte bakerst på musikkrommet og se tegnefilmer sammen med småungene lenger. Siste gangen vi gjorde det, var vel i 1994, en dag jeg igrunn husker godt - ettersom jeg var alene oransjeruss (9. klasse), fordi klassen min valgte å legge opp en klassetur til Sverige, på en slik måte at jeg (og rullestolen min) ikke hadde sjans i havet til å være med.

Så, mine opprinnelige planer for dagen var å sitte her, og glo film - men det ble nå engang bare til at jeg så to. Først "Winter Passing", som var en midt-på-treet-film. Greit tidsfordriv, men neppe en jeg velger å se fler ganger. Den andre var "Eight Below", en film jeg valgte hovedsaklig pga. hovedrolleinnehaveren var Paul Walker (en av mine "alltime favourite actors" - han kan jeg absolutt godt gifte meg med.. damn, he's hot!) - og jeg angrer ikke. Jeg skal ikke fortelle noe om det, annet enn at den har høy grinefaktor. Og det kommer fra ei jente som ikke griner av filmer, normalt. Den handler i korte drag om en ekspedisjon som skal finne en meteor fra Merkur, og finner sted i Antarktis. Her er eneste fremkomstmiddel hundespann, og vi får bli kjent med "Jerry" (Paul Walker) og besetningen hans, i tillegg til en aldeles nydelig, og ikke minst hjerteknusende flokk med Huskeys og Malamuter. Jeg anbefaler denne filmen varmt, og skulle den fått en karakter, ville den scoret max - en film som skal få plass i DVD-samlingen min. Notis: den har fått hele 7,2 som karakter på imdb.com, på 2558 stemmer - noe som støtter opp om min egen mening. Absolutt en film som er verdt å bruke et par timer på å se, eller i mitt tilfelle.. grine seg gjennom! Wink

Så vil jeg bare benytte sjansen til å ønske alle mine "fellow" bloggere en riktig god natt.

Posted by Shamini on May 18, 2006 – 1:34 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.