dysfunksjonell.no
15May/060

ULOBA #1: Den nye epoken

Da var den nye epoken i livet mitt nesten startet, og jeg er igrunn litt spent på hva som kommer til å skje fremover. Jeg har nemlig skrevet jobbannonsen min, og venter bare på godkjenning fra høyere hold, for å kunne offentliggjøre den - og da er det bare å vente på søknader fra fjern og nær (forhåpentligvis fjern).

For de uinnvidde, så handler dette da om at jeg er rullestolbruker, og trenger såkalt BPA ("Borgerstyrt Personlig Assistanse") for at livet mitt skal fungere. Dette fordi jeg er fysisk svak, og trenger hjelp til det meste.. noe som kan være drepende irriterende, og ikke minst slitsomt i perioder, ettersom jeg har en personlighet som intenst forsøker å fortelle meg at jeg ikke trenger hjelp, men skal klare alt selv. Forstå det, den som kan. Nå har jeg imidlertid kvittet meg med den gamle staben (lang historie, får bli en annen gang), og søker en ny, og frisk stab på 6-8 jevnaldrende personer. Tenkte legge ut annonsen min her også, så snart jeg får godkjenningen - alle napp er interessante.

Posted by Shamini on May 15, 2006 – 4:57 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.