dysfunksjonell.no
3Apr/060

MSN-space?

Susanne sendte meg en mail isted, med linken til hennes nye MSN-space-webside. Det inspirerte meg igrunn til å oppdatere mitt eget space, og igjen kom lyst til å blogge bølgende innover meg. Kan du skjønne hva det der er for noe? Jeg mener, jeg skriver jo dagbok, så hvorfor kommer denne sjuke lysten til å utlevere meg selv "in public" fra? Kanskje jeg har en sånn.. godt gjemt halv-ekshibisjonistisk side, som bare hungrer etter å provosere alle de menneskene der ute som lar seg påvirke av andres meninger, tanker og følelser? Eller kanskje jeg bare liker å høre at jeg skriver bra? *hever et øyenbryn* Neimen om jeg vet, og det blir vel til at jeg fortsetter å skrive i denne dagboken her. Jeg ser ikke helt meningen i å skrive i to blogger samtidig, om jeg da ikke skal holde den ene følelsesmessig, og den andre mer.. tja, nei, jeg vet egentlig ikke helt hva jeg tenker, jeg.

Om en drøy halvtime er det bare 6 dager igjen til jeg får besøk, og jeg kan ikke akkurat påstå at flaggermusa har krympet. Fatter ikke hvorfor dette skal være så skummelt, jeg - men da jeg traff ham på Gardermoen, trodde jeg jo at jeg skulle dø på meg av nervøsitet. Merkelige greier, men jeg mistenker at det har med følelser å gjøre, jeg.

Posted by Shamini on April 3, 2006 – 11:13 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.