dysfunksjonell.no
3Mar/060

Reiseruta

Nå er det bare en ussel liten dag til vi reiser - dvs. vi reiser jo til Bodø imorgen tidlig - og jeg må jo ærlig innrømme at jeg gleder meg. Har dog ikke pakket et plagg enda, men jeg må vel nesten tusle opp og gjøre det snart. Aner fortsatt ikke HVA jeg skal pakke ned.. Fikk reiseruta på mail nettopp, og det var jo litt morsomt - selv om jeg visste den fra før av. Vi skal reise som følger:

Søndag, 5. mars, 2006:
BODØ, 10:20 - OSLO, 11:45
OSLO, 14:10 - MÜNCHEN, 16:30
MÜNCHEN, 19:05 - ATHEN, 22:35

Mandag, 6. mars, 2006:
ATHEN, 09:10 - CHANIA, 10:00

Mandag, 20. mars, 2006:
CHANIA, 10:35 - ATHEN, 11:25
ATHEN, 13:25 - MÜNCHEN, 15:00
MÜNCHEN, 19:20 - OSLO, 21:40
OSLO, 23:25 - BODØ, 00:50

Jeg håper jo at jeg skal få til å møte G. når jeg likevel er i Oslo, men jeg er så usikker på dette, i og med at jeg ikke vet hvor lang tid i forveien vi må sjekke inn på flyet til München. Jeg skal spørre i Bodø, og sende G. ei melding - sånn at han ikke må kjøre i 45 minutter til ingen nytte. Håperhåperhåper det ordner seg, for jeg vil så gjerne se ham igjen! Savner ham jooooo.. Må jo innrømme at jeg gjerne vil ha en klem, og kanskje en suss.. Grin

Ivar er en merkelig skrue. Jeg mener, normalt sett er han jo bare søt og koselig - som alltid, men igår ringte ham meg ikke mindre enn 6 ganger etter klokka 02:00.. De første gangene var jeg i telefon med G., så jeg avviste samtalene, men han ga seg jo ikke. Jeg sendte ham ei melding, og spurte hva han ville, og fikk til svar at han ville prate, fordi han hadde hørt en sang som minte ham om meg. Er jo greit nok det - men for det første har han dame, og for det andre så ringer man ikke ekser midt på natta - spesielt ikke når den samme eksen avviser samtalene! Jeg kan ikke noe for det, men jeg finner det ikke spesielt interessant å snakke med ham når han sitter sammen med kompiser, eller når han har drukket - for jeg syns fortsatt ikke at grisefyll osv. er kult. Nå vet jeg ikke om han drakk igår, men han sa iallfall at han ikke var alene.. og når jeg sa at jeg ikke ville prate, så ble han jo åpenbart snurt, for jeg fikk ei melding i retur med: "jeg skal ikke ringe deg, eller sende melding.". Razz Urk, jeg orker ikke sånne fjortisfakter!

Posted by Shamini on March 3, 2006 – 6:43 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.