dysfunksjonell.no
28Feb/060

5 dager til Kreta!

Jeg får nesten begynne dette innlegget med å si at dersom det mangler en og annen bokstav inni her, så er det rett og slett fordi mitt trådløse tastatur oppfører seg noe merkelig. Kan hende batteriene er dårlig, men så lenge det faktisk funker enda, så gidder jeg ikke bytte. Razz

Kretaturen nærmer seg uhyre raskt, og jeg mottar stadig "pakke-rapporter" fra min kjære Camilla, som åpenbart var ferdig med pakkingen sin igår.. Jeg har ikke engang begynt å tenke på hva jeg skal pakke, men jeg vet iallfall at jeg skal ha på meg de lysebrune joggeskoene når vi reiser. Kan ikke si jeg gleder meg til å begynne pakkingen, men jeg må vel det snart - ettersom det ikke er en nudistferie vi skal på. Har bestemt meg for å ta med meg den hvite sommerkjolen som jeg hadde i Susanne og Arilds bryllup, det vinrøde satengsettet (topp og skjørt), endel av de overdelene jeg kjøpte i USA, og mine berømte skjørt. Vet ikke hvor mye jeg egentlig trenger å pakke, men jeg skal ha plass til å handle, og ta med hjem. Skal iallfall ha med meg Ozuo hjem, og ei flaske med roselikør!

Posted by Shamini on February 28, 2006 – 3:27 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.