dysfunksjonell.no
17Feb/060

Søvnløs i Steigen..

Herregud, for en dag.. eller, for noen dager.. Jeg fikk overhodet ikke sove inatt. Lå bare å tenkte, og irriterte meg over disse evinnelige assistentene mine. Jeg blir bare mer, og mer lei for hver eneste dag som passerer - og mamma prøver febrilsk å overbevise meg om at det ikke er så lenge til de ikke er her lenger, og at det går bra så lenge. Nåh, jeg er ikke så sikker. Jeg har dårlig matlyst, jeg sover dårlig - og jeg er helt sikker på at det har med hele denne greia å gjøre. Aslaug var på nattevakt igjen, for første gang på kjempelenge, og jeg hadde planer om å få henne til å bake de feta/oliven-brødene jeg liker så godt. Vel, jeg glemte hele greia, og kom plutselig på det når klokka runda halv tre..

Sendte en reisekasse med 10 chinchillaer til Trondheim idag - dvs. jeg skulle egentlig reise sammen med mamma til Bodø med dem, men det var så kaldt ute, og så var det meldt ganske sterk vind.. så jeg tok ikke sjansen på å kanskje bli sjuk. I tillegg skulle jeg ha en reisekasse nordover igjen, med 2 dyr, og det skulle vise seg å ikke bli spesielt enkelt. Hvorfor ikke? Vel, en eller annen idiot på cargo klarte ikke losse av reisekassen i Bodø, og dermed fly de videre til Tromsø! Snakker om bereiste chinchilla. Mamma ble dermed sittende på flyplassen ca. hele ettermiddagen, og visste egentlig ikke om hun kom seg hjem i det hele tatt - men heldigvis rakk Tromsø-flyet til Bodø innen hun måtte ta drosje ned til båten, så de er iallfall på tur hjem nå.

Som om ikke det var nok, så burde man slett ikke slippe mamma løs på byen alene. Hun hadde angivelig vært inne på en møbelforretning i Bodø, og tatt bilder av et skatoll til meg. Greit nok det, men hun hadde også klart å vise en mannlig butikkansatt et sjukt dårlig MMS-bilde av meg - hvilket resulterte i at han ba henne hilse til meg, og fortelle meg at han er singel? Hva pokker er det? Videre hadde han sagt at; "Nei, hun der er nok for ung for meg", men da mamma hadde sagt at jeg var 26, hadde han svart: "Det er jo akkurat passe, det!". Såeh.. *noterer meg at jeg ikke skal handle i den butikken mer* Hun hadde jo også fleipet med å ta bilde av ham, for å ta med hjem til meg - og tror du pokker ikke han var helt med, og stilte seg opp og greier? Makan..

Posted by Shamini on February 17, 2006 – 6:39 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.