dysfunksjonell.no
14Feb/060

Historie er skrevet; ADSL er kommet til bygda!

13. februar, 2006 ble en historisk dag - jeg fikk nemlig mitt leeeenge etterlengtede bredbånd, etter mange utsettelser og masse knoting av ymse slag. Nå hadde jeg opprinnelig bestilt 5 mbit, men etter å ha kjørt en linjetest, og sendt en mail til Monet for å spørre hvorfor jeg manglet så mye av hastigheten, fikk jeg til svar at de hadde solgt meg en linjehastighet jeg enda ikke kunne få - fordi sentralen min ikke takler slike hastigheter, men at den samme sentralen skulle oppgraderes i løpet av året. Nå håper jeg bare at ikke det tar like lang tid som selve utbyggingen - isåfall bor jeg ikke her lenge nok til å få oppleve det.. Razz Uansett pokker, så er linja mi sjukt mye raskere enn den jeg er vant til, så himmelrike er det uansett!

Har akkurat sett film, og hører på Our Lady Peace med "Somewhere Out There". Så filmen "White Noise" med Michael Keaton - og den var faktisk bedre enn jeg hadde forventet, skvatt hele tre ganger. Imponerende for meg, som ikke lar meg skremme av filmer - normalt sett.

Valentines Day idag - en dag jeg normalt ikke har spesielt sansen for. Personlig mener jeg at dagen er pur kommersiell, kanskje fordi jeg ikke har hatt kjæreste på Valentines Day på 3 år - og når jeg hadde kjæreste, så var ikke denne dagen blitt spesielt populær i Norge enda. Nei, jeg vet ikke jeg - syns det er mye koseligere, og ikke minst mer betydingsfullt, om man får en overraskelse av en man er glad i, på en helt vanlig dag. Til tross for at jeg ikke har denne etterlengtede kjæresten, så fikk jeg min valentin - og den søteste gaven jeg kunne fått.. Sangen "Kevlarsjäl" av Kent. G. var litt uenig da, han mente det hadde vært en bedre gave om han kom nordover - og forsåvidt har han jo rett, men jeg ble jo sjarmert totalt i senk likevel. Jeg håper at jeg en Valentines Day har nettopp ham som kjæreste, jeg - det hadde garantert endret synet mitt på denne dagen drastisk.

På fredag blir det sannsynligvis Bodøtur på meg, skal sende en kasse med chinchillaer til Trondheim - og hente to unger som kommer med et litt senere fly. Antar at jeg skal treffe Camilla da, og det gleder jeg meg bigtime til!

Posted by Shamini on February 14, 2006 – 10:49 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.