dysfunksjonell.no
7Feb/060

“Tålmodighet er en dyd”, sies det..

Whoho - nytt utseende på dagboka mi, og om jeg skal si det selv, så ble dette ganske bra. Har enda et par issues som må fikses, men det får vente - for jeg har brukt ca. hele dagen på å rette et problem jeg trodde jeg hadde rettet tidligere (men så oppdaget jeg jo at jeg hadde samme greia på den eksisterende dagboksiden min!).. Riktignok er feilen synlig kun i IE, så jeg driter sånn halvveis i det. Det får duge inntil jeg får tatt mot til meg, og designet/kodet en databasebasert dagbok, med muligheter for kommentarer. Jeg bestemte meg iallfall for å gå vekk fra min evinnelige blå-i-blå design, og prøve ut noe nytt og friskt. Har tidligere forsøkt meg på svart/oransje, men har liksom ikke helt turt å gjøre alvor ut av det - før nå. Kanskje litt kraftig "Halloween"-preg på det, men jeg syns faktisk ikke det var så verst for øynene å lese heller - så vi prøver. Regner med at tilbakemeldingene kommer uansett! (Endringen er jo åpenbart ikke synlig her, men vil bli offentliggjort når designen er ferdig..)

Hva skjer ellers? Tja, jo - jeg er omsider tilkoblet sentralen med ADSL, men den udugelige telemontøren vi har i denne fordømte kommunen har jo overhodet ikke tid til å komme innom, så gudene må vite når jeg egentlig får dette bredbåndet mitt. Skulle være fairly lett å koble opp splitteren selv, og dytte i ledningene, men jeg har jo selvsagt en såkalt 'gammel ISDN-boks', og jeg tror seriøst telemontøren var høy på noe når han monterte den opp. Det er ledninger alle veier, og ingentingg ligner monteringsanvisningen - ikke engang naboen min, som også har montert opp ADSLen sin selv, klarte å finne ut av systemet mitt, og dermed var det ingen hjelp å få der heller.. (takk til Inge uansett, for forsøket.) Må vel bare vente til telemontøren gidder å komme da, om jeg er superheldig så blir det kanskje denne uka? Razz Argh, jeg hater dette..

Utover dette bruker jeg stort sett tiden min på å tenke på G., savner ham jo! Kan nesten ikke si noe annet, det ville ikke være spesielt overbevisende. Håper han kommer tilbake igjen snart, jeg - det er vel lov? Og så teller jeg selvsagt ned til Kretaturen! Grin

Posted by Shamini on February 7, 2006 – 12:47 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.