dysfunksjonell.no
27Jan/060

Ja! Kreta snart!

Lurer på om jeg egentlig burde slutte med denne manuelle dagboksskrivingen, for det blir jo liksom aldri til at jeg skriver inn sidene på nett. Samtidig må jeg ha denne muligheten - eller blir jeg søvnløs! ..Der sløste jeg akkurat vekk fler linjer på unødvendig tøv..

Skjer mye i livet mitt n¨, uten at jeg mener å klage på noen måte. Fikk feks. ytterligere et positivt svar fra ASC ang. studier i Australia. Alt er tilrettelagt, og de kan stille med bolig som også er tilrettelagt, på campus - og jeg må innrømme at dette er The Chance of a Lifetime, samt en av mine drømmer.. det å gå skole i utlandet. Det merkelige er jo bare at jeg fikk en mail med kampanjepris på flybilletter fra Kilroy Travels - billetter til? Jo, Australia. Merkelig sammentreff, hvorfor akkurat dit - og akkurat nå? Jeg liker fortsatt å tro at det er en mening med alt som skjer.. De jeg har innvidd i denne idéen sier at jeg skal, om jeg har lyst - det er bedre å angre på noe man har gjort, enn noe man ikke har gjort. Skal maile ASC igjen, og forhøre meg om assistentmuligheter. Er kanskje ikke den eneste rullestolbrukeren som ikke klarer seg selv? Uansett vet de kanskje hvem jeg kan kontakte. Deretter må jeg regne snill, og finne ut om jeg må ta opp noen eksamener før jeg kan søke meg inn. Det kan jeg jo bruke 2006 til å styre med, mens jeg fikser de praktiske tingene som må være i orden. Føler allerede at jeg har begynt å arbeide mot et mål, og det kjennes bra. Gleder meg til å snakke med G. om dette, selv om det er litt skummelt også - usikker på hva han tenker. Vet jo at han gjerne vil tilbake dit, og vi tuller jo stadig om at vi skal flytte til varmere strøk - aner ikke hvor mye han egentlig legger i det.. Noe? Litt? Jeg vet iallfall at jeg må ut av dette livet, og inn i et nytt, snarest.

Ellers begynner Kretaturplanene å ta form nå - og det ser ut som om at vi snakker slutten av februar, begynnelsen av mars. Har spurt Camilla om hun vil være min kjære ledsager (sammen med mamma) - og hun har sagt ja! Herlige jenta har jo aldri vært i syden, så det er virkelig på tide! Sammen skal vi rocke beachen - og nattelivet.. You and me, babe!

Posted by Shamini on January 27, 2006 – 2:50 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.