dysfunksjonell.no
24Jan/060

“Australia Study Connection”

Igår dro G. til Florida, USA - og jeg savner ham utrolig mye. Har snakket med ham hver eneste dag siden begynnelsen av desember, og når får jeg ikke snakket med ham på 9 dager! Dersom han får anledning til å komme online, så kanskje - men det er jo noen times tidsforskjell, så det kan hende han er på midt på natta.. Han ringte meg fra flyplassen igår da, for å si hadet til meg. Savner ham jeg - hvorfor er dette teite landet så langt? Ved siden av skjermen min sitter Spöke, og kikker på meg. Spöke er en slik "nattlampe" formet som et spøkelse, som lyser blått. En utrolig søt gave, og akkurat en sånn ting som jeg faller for. Tanken bak var jo egentlig enda søtere - G. hadde nemlig to, og gav meg den ene; "de to hører sammen, akkurat som oss". I tillegg prøvde han å fortelle meg om denne lampen første gang vi snakket sammen i telefon, men jeg skjønte overhodet ikke hva han mente. Så utrolig søtt.. Hvor mange gutter husker/tenker på slikt når de gir en gave? Håper han kommer tilbake hit snart - veldig snart.

Fikk nok en mail fra "Australia Study Connection" - en meget positiv mail, hvor han skriver at Swinburne har studenter i rullestol, og at hele universitetet er tilrettelagt for handikappede. I tillegg kan jeg få tilrettelagt leilighet på campus, rengjøring inkludert i prisen.

Posted by Shamini on January 24, 2006 – 10:36 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.